Χώρισαν πριν λίγους μήνες, όμως τα βρήκαν ξανά και είναι αχώριστοι - Επανασύνδεση για ηθοποιό του Σασμού

Αγαπημένο ζευγάρι έδωσε δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν πριν λίγους μήνες, όμως τα βρήκαν ξανά και είναι αχώριστοι - Επανασύνδεση για ηθοποιό του Σασμού

Ηθοποιός του Σασμού πριν από το καλοκαίρι έγινε γνωστό πως χώρισε από την σύντροφό του. Δεν είχαν κρύψει την σχέση τους, μιλώντας ανοιχτά για αυτή, ωστόσο, όταν κυκλοφόρησε η είδηση του χωρισμού τους, κανείς από τους δυο δεν την επιβεβαίωσε ή την διέψευσε, παρά μόνο όταν πέρασε λίγο διάστημα

«Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι η παράστασή μας και αυτή η τόσο όμορφη περιοδεία που ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε», είχε πει ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Εκείνη μάλιστα, μετακόμισε από την Κύπρο στην Ελλάδα με σκοπό να συγκατοικήσουν. Βέβαια, κανείς από τους δυο όπως φαίνεται, δεν περίμενε το αποτέλεσμα της σχέσης τους να είναι χωρισμός.

Η επανασύνδεση του ζευγαριού

Ο λόγος για τον Γιώργο Αμούτζα και την ηθοποιό Έλενα Πιερίδου, η οποία πρωταγωνιστούσε στον Γλυκάνισο (δείτε εδώ το καθηλωτικό φινάλε της σειράς).

Γιώργος Αμούτζας Έλενα Πιερίδου

Οι δηλώσεις της Πιερίδου για το χωρισμό από τον Αμούτζα

«Μου φάνηκε λίγο σκληρό που εισέβαλλε η δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι προσπαθούσα κιόλας να το δείξω όλο αυτό, απλά έγινε. Τυχαίνει δηλαδή να είμαστε σε αυτό τον χώρο. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν γερές βάσεις και γερά θεμέλια σε μια σχέση, όμως, η δημοσιότητα δεν είναι αρκετά σοβαρό για να δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα».

Και συνέχισε:

«Ισχύει ότι έχουμε πολύ καλή σχέση μετά τον χωρισμό. Είμαστε πολύ καλά. Περάσαμε σχεδόν δυο χρόνια μαζί οπότε μας δένουν πολλά πράγματα και είμαστε δυο ενήλικες. Δηλαδή για κάποιο λόγο δεν είμαστε πια μαζί, όποιος λόγος κι αν είναι αυτός. Δεν υπάρχει λόγο να μην μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί» συμπλήρωσε η Έλενα Πιερίδου.