«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω παιδί, γιατί είχα...» - Η εξομολόγηση της Εβελίνας Παπούλια για την εγκυμοσύνη της

«Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Εβελίνα Παπούλια θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπά-δες της ΕΡΤ, με παρουσιαστή τον Τάσο Ιορδανίδη. Πριν την προβολή της εκπομπής ωστόσο, ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης της, έδειξε η εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η ηθοποιός που και φέτος απέχει από την τηλεόραση - τελευταία της εμφάνιση ήταν στην σειρά Ήλιος - άνοιξε την καρδιά της για την απόκτηση της κόρης της (δείτε κοινή τους φωτογραφία), αλλά και για τους Δύο Ξένους.

Η συνέντευξη της Εβελίνας Παπούλια

Αρχικά για την πολυεπιτυχημένη σειρά Δύο Ξένοι που προβαλλόταν στο MEGA, είπε: «Ήταν φρίκη για μένα η αναγνωρισιμότητα. Δεν ήταν όπως σήμερα με τα Instagram κλπ. Ήμασταν όλοι πολύ αγνοί σε όλο αυτό το πράγματα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νομίζω - επειδή δεν τα έψαχνα τότε - ότι πέρασα σοβαρή κατάθλιψη από αυτό. Έμπαινα σπίτι μου και έβγαζα ήχους που δεν τους είχαν ξανά ακούσει. Δεν το άντεχα, ήταν πολύ δύσκολο».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την εγκυμοσύνη της που ήρθε εντελώς τυχαία: «Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω παιδί, γιατί είχα κάνει μία εγχείρηση και μου είχε πει ο γιατρός ότι αν όσο νεότερη κάνεις παιδί, τόσο καλύτερα, εάν θέλεις βέβαια γιατί μπορεί να μην θες. Εγώ από πιτσιρίκι ήταν σαν να είχα δρομολογήσει τη ζωή μου. Είχα πει στα 27 θα κάνω παιδί. Ήθελα οπωσδήποτε παιδί. Και κάπως έτυχε και έμεινα έγκυος 27 χρονών. Υπήρχε ένα δίλημμα γιατί με τον Γιώργο δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Μπορεί να ήμασταν και έξι μήνες. Το είπα πρώτα στον πατέρα μου και του λέω "θέλω να το κρατήσω το παιδί" και μετά το είπα στους άλλους»

Η αποκάλυψη για το γάμο της

«Εντάξει, το κεφάλαιο γάμος… Είναι σαν να είμαι διπολική σε αυτό. Ένα κομμάτι μου θέλω να είναι αφοσιωμένο και να ανήκει κάπου κι ένα άλλο κομμάτι μου πνίγεται αν δεν έχει την απόλυτη ελευθερία. Ήταν και στα τελειώματα κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Δηλαδή αν μου γινόταν μία πρόταση με τρέλα, θα έλεγα ναι και θα ζούσα έτσι. Αν το σκέφτομαι, ήδη το ναι είναι στην φθορά. Είναι σαν αν δίνω ένα δίπλωμα χωρισμού εκείνη την ώρα», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Ναι, ισχύει ότι χώρισα την ίδια ημέρα, απλά πήγα μετά από μήνα να πάρω τα πράγματα μου κι έφυγα. Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι γυρνώ και λέω ποιος είναι αυτός δίπλα μου; Είπε μια ατάκα που μου την σβούριξε και λέω εντάξει δεν ξέρει τίποτα για εμένα. Είμαι παρορμητική. Ξέρω τους λόγους που θα πω ως εδώ», συμπλήρωσε η ηθοποιός.