Super Κατερίνα: Η απάντηση της Καινούργιου για την κάλυψη της κηδείας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Το θεωρούμε απολύτως σεβαστό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Η απάντηση της Καινούργιου για την κάλυψη της κηδείας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Στην Σκιάθο πραγματοποιείται αυτή την στιγμή η κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η κα Ουρανία έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, την οποία όμως δεν κατάφερε να κερδίσει, με αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή.

Ο Ντάνος καταρρακωμένος συνόδευσε με το πλοίο την μητέρα του και με τα πόδια ακολούθησε την νεκροφόρα μέχρι την εκκλησία έχοντας πλάι του τον αδερφό του και την σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση.

Στο νησί βρίσκεται συνεργείο της εκπομπής Super Κατερίνα, με την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου να μεταφέρει όλο το κλίμα και την κάμερα να καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν.

Ήδη έχουν προβάλει την στιγμή που έφτασε η σορός στην Σκιάθο, αλλά και που ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξέσπασε σε κλάματα κουβαλώντας στους ώμους του το φέρετρο.

Ανάμεσα σε όλα αυτά ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει για την κάλυψη της κηδείας από την εκπομπή της απαντώντας σε όσους σχολιάζουν αρνητικά.

Η αναφορά της Καινούργιου στην κάλυψη της κηδείας

«Αν δεν θα το επέτρεπε δεν θα ήμασταν εκεί, να το διευκρινίσουμε αυτό. Ζήτησε διακριτικότητα και μάλιστα είπε πως θα μιλήσει όταν εκείνος νιώθει έτοιμος. Το θεωρούμε απολύτως σεβαστό», είπε χαρακτηριστικά

Η ενόχληση της Φαίης Σκορδά για το συγκεκριμένο γεγονός

«Δεν πιστεύω να πάνε κάμερες. Θεωρείτε ότι τους το επέτρεψε, παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση. Να πούνε, να δούνε τι; Να δούνε, πώς θα γίνει η κηδεία; Εγώ έχω ζήσει δυστυχώς στα 20 χρόνια ανθρώπους, που συνεργαζόμουν να χάνουν δικούς τους ανθρώπους. Έτσι είναι η ζωή. Θα πήγαινε ποτέ κάμερα να καλύψει ένα τέτοιο γεγονός; Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που μου λες, εντάξει εγώ δεν το δέχομαι... Εγώ πιστεύω, ότι ο Γιώργος δε θα επιτρέψει, θα βρει τρόπο», είπε η Φαίη Σκορδά.