Κηδεία μητέρας Γιώργου Αγγελόπουλου: Μαυροφορεμένη η Βαμβακούση - Καταρρακωμένος ο Ντάνος

Βίντεο από την στιγμή που φτάνει στην Σκιάθο η σορός της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κηδεία μητέρας Γιώργου Αγγελόπουλου: Μαυροφορεμένη η Βαμβακούση - Καταρρακωμένος ο Ντάνος

Στην Σκιάθο έφτασε η σορός της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η κα Ουρανία έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά το γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς πρώτα ήθελε να παντρέψει το γιο της και μετά να "φύγει".

Η σύζυγός του ήταν στο νησί ήδη από χθες 28/9, ενώ ο ηθοποιός συνόδευσε με το καράβι σήμερα 29/9 την σορό της, έχοντας στο πλευρό του τον αδερφό του.

Καταρρακωμένος με σκυφτό το κεφάλι, πήρε την απόφαση να συνοδεύσει την μητέρα του με τα πόδια μέχρι την εκκλησία που στις 12 η ώρα θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία (δείτε ποια είναι η επιθυμία της οικογένειας).

Οι πρώτες εικόνες από το "αντίο" του Αγγελόπουλου και της οικογένειας του στην μητέρα του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ζητήσει από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους να κρατήσουν απόσταση και να κάνουν τη δουλειά τους διακριτικά. Μάλιστα, τους ενημέρωσε πως όταν νιώσει καλύτερα θα κάνει δηλώσεις για να πει πόσο σπουδαία ήταν η μητέρα του (δείτε εδώ το σπίτι που έμενε).

Αφού έφτασε στην εκκλησία να σημειώσουμε ξέσπασε σε κλάματα και σήκωσε στα χέρια το φέρετρο της.

Θα μείνει στην Σκιάθο για λίγες ημέρες - Τι θα συμβεί με τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Όπως ανακοινώθηκε δεν θα βρεθεί στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί, Γη της Ελιάς, όπου υποδύεται τον Ορέστη, ο οποίος έχει την καρδιά του Κίμωνα.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Βάσια Παναγοπούλου, αποκαλύπτοντας πως τους ενημέρωσαν πως ο ηθοποιός δεν θα πάει στα γυρίσματα, καθώς πρέπει να γυρίσουν και κάποιες δύσκολες και συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές.

Βέβαια, στα επεισόδια που βλέπουμε και θα δούμε και σήμερα (δείτε τις εξελίξεις), παίζει κανονικά!