Δεν "ξεκολλάνε" ο ένας από τον άλλον - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Αχώριστοι και πιο ερωτευμένοι απο ποτέ εμφανίστηκαν, ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης και το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή, σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο στο Ποσειδώνιο.

Το love story τους ξεκίνησε στο του video clip του καλλιτέχνη, με το τραγούδι «Άσε με να σε προσέχω» όπου πρωταγωνιστούσε η καλλονή.

Από τότε το ζευγάρι, δεν κρύβει ούτε για ένα λεπτό τον έρωτα του τόσο στις κοινές του εμφανίσεις όσο και στα social media. Αντιθέτως όπου σταθούν και όπου βρεθούν είναι άκρως εκδηλωτικοί μεταξύ τους.

Οι φωτογραφίες του Γιώργου Σαμπάνη και της Ιωάννας Σαρρή

Αυτό τη φροά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz σε τρυφερές στιγμές. Το μοντέλος έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα εντυπωσιακό μίνι μωβ φόρεμα ενώ δεν άφησε στιγμή τον τραγουδιστή από κοντά της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΕΞΟΔΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗ-ΣΑΡΡΗ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
ΕΞΟΔΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗ-ΣΑΡΡΗ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
ΕΞΟΔΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗ-ΣΑΡΡΗ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

ΕΞΟΔΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗ -ΣΑΡΡΗ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σαμπάνη για την Ιωάννα Σαρρή

Σε παλαιότερη συνεντευξη του, ο Γιώργος Σαμπάνης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για τον έρωτα που έχει βρει στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή.

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους, είμαι ερωτευμένος».