Απόστολος Ρουβάς: «Είμαι πανευτυχής παππούς! Έχω επτά εγγόνια» - Τα πρώτα λόγια του πατέρα του για το εγγόνι του

«Ελπίζω να έχει τα ψυχικά χαρίσματα που έχουν και τα άλλα παιδιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόστολος Ρουβάς: «Είμαι πανευτυχής παππούς! Έχω επτά εγγόνια» - Τα πρώτα λόγια του πατέρα του για το εγγόνι του

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε πριν από μερικές ημέρες ο Απόστολος Ρουβάς, με την σύντροφό του να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι (δείτε το σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη). Η Φανή Γιαβρίδου γέννησε με καισαρική ένα αγοράκι βάρους 3,370 γραμμαρίων,

Ο Κώστας Ρουβάς, πατέρας του σεφ μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τις όμορφες στιγμές που ζουν οι δυο οικογένειες, αφού ο δεύτερος γιος του - από τον πρώτο του γάμο - τον έκανε για ακόμη μια φορά παππού.

Οι δηλώσεις του Κώστα Ρουβά για το εγγόνι του

«Ένα γλυκό αγοράκι. Ελπίζω να έχει τα ψυχικά χαρίσματα που έχουν και τα άλλα παιδιά. Είναι το πρώτο παιδί του Απόστολου. Είμαι πανευτυχής παππούς. Έχω επτά εγγόνια. Και ο Απόστολος είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας», δήλωσε ο πατέρας του Απόστολου Ρουβά.

Τα τρυφερά λόγια του Απόστολου Ρουβά πριν γίνει μπαμπάς

«Είναι υπέροχο. Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος!», είπε αρχικά για το μωράκι του (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της συντρόφου του στα μπουζούκια με φουσκωμένη κοιλίτσα).

«Δεν έχει περάσει από την σκέψη μας ο γάμος, θα το δούμε όταν έρθει η στιγμή. Φύλο ξέρουμε αλλά δεν θα το μοιραστούμε ακόμα, ενδεχομένως να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον αδερφό του, είπε: «Με τον Σάκη έχουμε 5 χρόνια διαφορά, δεν μπορείς να μας συγκρίνεις, ζωηρός ή μη. Σίγουρα και αυτός έχει κάνει τις ζημιές του. Ο Σάκης ως μεγαλύτερος αδερφός μας πρόσεχε, μας φρόντιζε»

«Θα επέστρεφα τηλεοπτικά, ευχάριστα θα το έκαναν. Μου αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο και η αμεσότητα», αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του.