Μαζί σε πάρτι γενεθλίων Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν

Ο έρωτάς τους φουντώνει στα... κρυφά

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν μπορεί να μην πήγαν μαζί στο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου (δες εδώ με ποιον πήγε η αθλητικογράφος στο χαρμόσυνο γεγονός), αλλά παρευρέθηκαν μαζί σε πάρτι για τα γενέθλια μία πολύ καλής τους φίλης, λίγες ώρες μετά.

Παρέα σε πάρτι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν

Αν και το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω από τη σχέση τους, φαίνεται, πως είναι μαζί αρκετό καιρό και περνάνε όμορφες στιγμές.

Η κοπέλα που γιόρτασε τα γενέθλιά της μεταξύ φίλων, αλλά και του ζευγαριού είναι εδώ και καιρό σύντροφος του πολίστα Κώστα Κοκκινάκη. Μάλιστα, από αυτά που γνωρίζουμε η φιλία της εορτάζουσας με την αθλητικογράφο και τον σύντροφό της έγινε μέσω της φιλίας, που έχει αναπτύξει ο αθλητής μαζί τους. Υπενθυμίζουμε, πως ο πολίστας και η αθλητικογράφος είναι συνδεδεμένοι με φιλικούς δεσμούς από τη συμμετοχή και των δύο στο reality επιβίωσης, "Survivor".

Επομένως, είδαμε το ζευγάρι να κάνει μία κοινή εμφάνιση μετά από την έλλειψη του Γρηγόρη Μόργκαν στο γάμο, όπως προείπαμε. Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί, πως αν και παρευρέθηκαν μαζί στο πάρτι της 25χρονης φίλης τους, οι φωτογραφίες δε μαρτυρούσαν τη σχέση και τον έρωτα, που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. Αντίστοιχα, παρόμοιες συνθήκες υπήρξαν και στις φωτογραφίες, που δημοσίευσαν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Κρήτη (δες εδώ στιγμιότυπα από τις διακοπές τους), και όχι μόνο.

Είναι ευρέως γνωστό πως η αθλητικογράφος, δεν μη θέλει να δημοσιεύσει τη νέα της σχέση, ιδίως για τη μεγάλη έκταση που είχε πάρει η προηγούμενη σχέση της. Το ζευγάρι μένει να επιβεβαιώσει τις φήμες, που τους θέλουν μαζί μόνο και μόνο για να χαρούμε και εμείς με την ευτυχία τους.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τα γενέθλια:

Κοκκινάκης σύντροφος

Βαλαβάνη σύντροφος