Έφτασαν μαζί στην δεξίωση γάμου Αγγελόπουλου & Βαμβακούση - Το κλίμα ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένας γάμος, που θα μείνει στην ιστορία ήταν αυτός, που έζησαν την Κυριακή 24/9 οι καλεσμένοι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μαζί με το μυστήριο αποκαλύφθηκε και η εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση, ειδικότερα όταν έφτασε στη δεξίωση με το δεύτερο νυφικό της (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό).

Η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη δεξίωση γάμου του Αγγελόπουλου & Βαμβακούση

Οι καλεσμένοι κατέφθαναν στη δεξίωση ένας ένας, με το φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει! Ανάμεσα σε αυτούς και το πρώην ζευγάρι, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασαλος, που διατηρούν άψογες σχέσεις και μάλιστα μίλησαν πολύ φιλικά μπαίνοντας στο κτήμα.

Βαλαβάνη| - Βασάλος
NDP

To σχόλιο της Βαλαβάνη για το γάμο του Ντάνου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είναι μέλος της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα πήρε το λόγο και σχολίασε το γεγονός αυτό της ημέρας, μιας και η ίδια ξέρει από πρώτο χέρι τον Ντάνο, συμμετέχοντας στο ίδιο Survivor.

Η Βαλαβάνη μάλιστα δε δίστασε να σχολιάσει την απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να παντρευτεί μιας και δεν άφηνε καμία σχέση του να βγει στη δημοσιότητα - κάνοντας παράλληλα και ένα επικό σχόλιο (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία).

«Εγώ σε λίγο, μόλις τελειώσουμε την εκπομπή, θα τρέξω να πάω στον γάμο. Έχω φέρει τη φορεματάρα μου να αλλάξω και θα πάω στον γάμο. Άκου να δεις τώρα, ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από μένα; Εγώ πίστευα ότι ο Γιώργος θα μείνει για πάντα εργένης. Κοίτα που μας πρόλαβε. Ο Γιώργος πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια και το λέγαμε μέσα στο παιχνίδι. Να που ήρθε η στιγμή, και βρήκε το κατάλληλο κορίτσι και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.