Πριγκιπικό με δαντέλα και κεντημένες πέρλες το 2ο νυφικό της Βαμβακούση - Έκρυβε με την ανθοδέσμη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες πριν μπει το ζευγάρι στη δεξίωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή (24/9) ολοκληρώθηκε ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση, και παράλληλα αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της αθλήτριας, η οποία έφτασε στην εκκλησία με φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε εδώ).

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία τόσο κατά το μυστήριο στην εκκλησία, όσο και κατά την έξοδό του αλλά και στη συνέχεια, όταν έφτασαν στη δεξίωση με μεγάλο μαύρο τζιπ, που οδηγούσε ο Ντάνος (δείτε εδώ).

Το δεύτερο νυφικό της Δήμητρας Βαμβακούση στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου

Να σημειώσουμε εδώ, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, που εξασφάλισε το Youweekly.gr, πως η νύφη έβαλε ένα δεύτερο νυφικό, με λεπτή τιράντα, δαντέλα και περλάκια πάνω σε αυτό. Η φουσκωμένη της κοιλίτσα της Βαμβακούση διαφαίνεται πια πολύ καλύτερα, την οποία έκρυβε με το μπουκέτο, που της προσέφερε ο καλός της.

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση - Εγκυμοσύνη

Η συγκίνηση του Αγγελόπουλου τη στιγμή που είδε τη νύφη

Ο Ντάνος έφτασε πρώτος στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό (δείτε εδώ) και στη συνέχεια κατέφθασε η Δήμητρα Βαμβακούση συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον κουμπάρο τους.

Τη στιγμή λοιπόν, που η νύφη πλησίασε στο γαμπρό - έζησαν εκείνοι και οι καλεσμένοι - την απόλυτη συγκίνηση. Ο Aγγελόπουλος περίμενε καρτερικά, έδωσε την ανθοδέσμη στην καλή του και παράλληλα την κοιτούσε στα μάτια φανερά βουρκωμένος.

Η Βαμβακούση, που τον γνωρίζει τόσο καλά, τον άγγιξε τρυφερά στο πρόσωπο και του ψιθύρισε: «Πάμε να σε παντρευτώ», με τον Αγγελόπουλο να μένει άφωνος, όσο ο κόσμος χειροκροτούσε.

Οι πρώτοι καλεσμένοι στο γάμο

Είχε διαρρεύσει, πως οι προσκλήσεις ήταν πάνω από 500 και έτσι και έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν πάρα πολλοί, λαμπεροί και όλοι χαρούμενοι με το γεγονός. Με άρωμα Survivor και ''Γη της ελιάς'' ολοκληρώθηκε το μυστήριο, αφού πολλοί συνάδελφοι και πρώην συμπαίκτες του Αγγελόπουλου τον τίμησαν.

Γάμος Αγγελόπουλος- Βασάλος

Σεφερλής

Γάμος ΝτάνοςΓάμος - Ντάνος - Τσανγκ

Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση - ΚαλεσμένοιΗλίας Μπόγδανος

Ειρήνη ΚολλιδάΜπό