Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση: Με θηρίωδες μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο Ντάνος έφτασαν στη δεξίωση - Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Αποκλειστικές φωτογραφίες έξω από το Anassa City Events

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία αξέχαστη ημέρα έζησαν την Κυριακή (24/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, καθώς η νύφη είναι έγκυος (δείτε εδώ).

Μετά το μυστήριο οι νεόνυμφοι έφυγαν μαζί από την εκκλησία, με το Γιώργο Αγγελόπουλο να οδηγεί το μαύρο τζιπ, με το οποίο κατέφθασε εκείνος και η αγαπημένη του στο Anassa City Events, τον υψηλής αισθητικής χώρο, που θα γίνει η δεξίωση του γάμου.

Δείτε επίσης: Η έξοδος του ζευγαριού από την εκκλησία - ''Λούστηκαν'' από ρύζια και ευχές οι νεόνυμφοι

Η άφιξη Βαμβακούση & Αγγελόπουλου στη δεξίωση και οι πρώτοι καλεσμένοι

Μέσα από αποκλειστικά μας πλάνα, που ο φακός του Youweekly.gr εξασφάλισε βλέπουμε την άφιξη του ζευγαριού, καθώς και τους πρώτους καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς η Φαίη Σκορδά και η Ράνια Κωστάκη, η οποία θα επιμεληθεί τη μουσική.

Ντάνος - Βαμβακούση - Γάμος - τζιπ

Γάμος Ντάνος -  Σκορδά
Γάμος Αγγελόπουλος - Χρανιώτης
Γάμος Αγγελόπουλος - Ράνια Κωστάκη
Γάμος Αγγελόπουλος - Βασάλος - Μπόγδανος
Γάμος Ντάνος - Μαρία Φραγκάκη

Τα πρώτα πλάνα από το χορό του Ησαΐα μέσα στην εκκλησία

Η κάμερα του Youweekly.gr ήταν εκεί και μάλιστα εξασφάλισε μοναδικά πλάνα κατά την είσοδο της νύφης (δείτε την εδώ να καταφτάνει με φουσκωμένη κοιλίτσα - επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη), καθώς και το μυστήριο μέσα στην εκκλησία.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, το ζευγάρι ήταν πολύ συγκινημένο σε όλη τη διαδικασία του μυστηρίου, ιδιαίτερα όταν τους πέρασαν τα στέφανα και πιο μετά στο χορό του Ησαΐα. Αφού λοιπόν, ολοκληρώθηκε το μυστήριο, ο γαμπρός και η νύφη κατέβηκαν τα πρώτα σκαλιά, με την Δήμητρα να ακολουθεί το Γιώργο.

Δε μπορούμε στο σημείο αυτό, να μη σχολιάσουμε ξανά το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Βαμβακούση να φαίνεται όσο κατεβαίνει τα σκαλιά.

Video Credits: Ιωάννα Βουτσή

''Ρίγη συγκίνησης'' με την κίνηση του Αγγελόπουλου πριν πάει στην εκκλησία

Το ζευγάρι είχε κάνει γνωστό, πως υπήρξε μία πίεση γύρω από το μυστήριο. Πιο αναλυτικά από τη στιγμή, που ανακοινώθηκε ο γάμος, παράλληλα έγινε γνωστό, πως η πίεση αυτή αφορά σε ένα πρόβλημα υγείας, που υπάρχει από τη μεριά της οικογένειας του γαμπρού και έτσι επέσπευσαν το γάμο.

Για το λόγο αυτό, σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε, πως περιμένει να πάνε όλα καλά και να προλάβουν να γίνει το μυστήριο, έτσι όπως το έχουν ονειρευτεί, κάτι που έφερε τη συγκίνηση του κουμπάρου του, που ξέρει πιο πολλά εκ των έσω.

Εμείς από το Youweekly.gr λοιπόν, σας μεταφέρουμε, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο πριν πάει ντυμένος γαμπρός στην εκκλησία, επισκέφτηκε τη μητέρα του, που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να πάρει την ευχή της - μιας και η σχέση ανάμεσα σε γιο και μητέρα είναι πάρα πολύ δεμένη!

Αγγελόπουλος μητέρα