«Είναι σεξουαλική παρενόχληση...» - Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Κουκουριώτης για το περιστατικό την ώρα που τραγουδούσε

«Αισθάνθηκα άβολα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι σεξουαλική παρενόχληση...» - Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Κουκουριώτης για το περιστατικό την ώρα που τραγουδούσε

Για το περιστατικό παρενόχλησης που δέχθηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης πριν απο λίγες ημέρες, την ώρα που τραγουδούσε πάνω στην σκηνή, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Πρωινό του Αντ1 και στον Γιώργο Λιάγκα. Tο περιστατικό αυτό έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες αφού αναρτήθηκε.

Τι είπε ο Βαγγελης Κακουριώτης για την παρενόχληση

«Επειδή ήταν η πρώτη μας εμφάνιση, είχαμε πάρα πολύ άγχος. Θυμήθηκα τι έγινε βλέποντας τα βίντεο. Για να είμαι ειλικρινής, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν έντονη εξ’ αρχής, κλιμακωτά άρχισε να γίνεται. Μας ξάφνιασε όλους. Είναι σεξουαλική παρενόχληση. Μου έκανε εντύπωση ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Συνολικά πρέπει να διήρκησε 4 με 5 λεπτά.»

Δέχομαι τη συγγνώμη της, τηλέφωνο δεν με πήρε. Έχω δεχτεί εκδηλώσεις θαυμασμού, σε μικρότερη ηλικία, που ήταν γεμάτες αγάπη και σεβασμό. Εγώ αισθάνθηκα άβολα, επειδή δεν υπήρχε σεβασμός και δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε άνθρωποι που δεν τους ξέρω», τόνισε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Δείτε επίσης την πρώτη απάντηση που είχε δώσει ο Βαγγέλης Κακουριώτης για το θέμα.

Οι δηλώσεις της γυναίκας που παρενόχλησε σεξουαλικά τον Βαγγέλη Κακουριώτη στη σκηνή

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, εγώ πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου, πρώτη φορά στη ζωή μου πήγα στα μπουζούκια... ένα ποτό, δύο ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα.

Εγώ μπορώ να πω, χίλια συγγνώμη, εγώ έκανα ένα μεγάλο show, εγώ πήγα στα μπουζούκια για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου λέει εσύ έκανες μ@λ@κί@ και εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη και ότι πήγα να κάνω πάρτι». είπε η γυναίκα.