Δεν ακολούθησαν το έθιμο - Ο λόγος που η Τούνη & ο Αλεξάνδρου δεν πήραν δώρο στους νονούς του Πάρη

Τι συνέβη με το Γιώργο Μανίκα και τη Στέλλα Πάσσαρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα συνδυασμό θρησκευτικού μυστηρίου και event αποτέλεσε η βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το ζευγάρι να επιλέγει ως νονούς του Πάρη τη Στέλλα Πάσσαρη και το Γιώργο Μανίκα.

Η Στέλλα και η Ιωάννα είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλες και συνέταιροι και το αντίστοιχο ισχύει για το Μανίκα με τον Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την άφιξή τους στο κτήμα) με τις φιλίες και των 4 να επισφραγίζονται με τον πιο ιερό τρόπο.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μενού στο τραπέζι και ο αριθμός των καλεσμένων της βάφτισης του μικρού Πάρη

Ο λόγος που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν πήραν δώρο στους κουμπάρους του

Μέσα από ένα Q&A, που έκανε η Ιωάννα Τούνη στο instagram ερωτήθηκε για το δώρο, που πήραν στους νονούς του Πάρη με την ίδια να αποκαλύπτει, πως δεν είχε ιδέα εκείνη και ο Αλεξάνδρου για το συγκεκριμένο έθιμο με αποτέλεσμα να μην αγοράσουν τίποτα στους κουμπάρους τους και να επιφυλάσσεται η ίδια δημόσια γι αυτό.

Ιωάννα Τούνη - Κουμπάροι

Βίντεο με τη συγκίνηση της Τούνη την ώρα της βάφτισης

Την Τετάρτη 27/9 η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τη βάφτιση και ένα βίντεο, στο οποίο δακρύζει από συγκίνηση.

Τα συναισθήματα φαίνεται, πως ήταν ανάμεικτα για τη μητέρα, καθώς ζούσε μια πολύ ιερή στιγμή με το σύντροφό της και το γιο της, καθώς παράλληλα η μνήμη της θα ταξίδευε στην απουσία αγαπημένων της προσώπων και ιδιαίτερα της μητέρα της.

«Η ζωή είναι μοναδική, υπέροχη, απρόβλεπτη, γλυκόπικρη… και εγώ ανυπομονώ να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο όλο! Σ’αγαπώ γιε μου…
Είσαι ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ συμπυκνωμένα
σε 72 εκατοστά άνθρωπο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.