«Δόξα τω Θεώ και την Παναγία» - Το τάμα στον Άγιο Νεκτάριο για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της Χριστίνας Παππά

Πως είναι σήμερα η μικρή Χριστίνα - Νεκταρία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά το τελευταίο διάστημα ζει μία μοναδική εμπειρία με τον ερχομό της εγγονής της στη ζωή με τη μικρή Χριστίνα - Νεκταρία να παίρνει το όνομά πριν από λίγες ημέρες, που βαφτίστηκε (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Όπως καταλαβαίνει κανείς το Χριστίνα προέρχεται από τη γιαγιά της μικρής και το Νεκταρία προέκυψε στη συνέχεια, καθώς έγινε ένα τάμα στον Άγιο Νεκτάριο λόγο ενός προβλήματος υγείας.

Πιο αναλυτικά, η Χριστίνα Παππά, που ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (29/9) στο Happy Day μίλησε αναλυτικά για την εγγονή της και την υγεία της εξομολογούμενη, πως πλέον είναι όλα καλά!

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της

«Δόξα τω Θεώ το πρόβλημα ξεπεράστηκε, δόξα τω Θεώ και την Παναγία, γι’ αυτό και το Χριστίνα - Νεκταρία να είναι καλά και ο Άγιος Νεκτάριος, φυσικά κάναμε όλοι μαζί τάμα. Έχει ξεπεραστεί, αλλά νομίζω, ότι σαν οικογένεια θα ερχόμασταν κοντά έτσι κι αλλιώς. Δεν ήταν πρόβλημα εγώ δεν το θεώρησα πρόβλημα. Ήταν μία κατάσταση, η οποία ξεπεράστηκε», είπε η Χριστίνα Παππά.

«Να είναι καλά η Παναγία»

Η Χριστίνα Παππά, πολύ πρόσφατα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, στον οποίο μίλησε "ανοιχτά" για την αγαπημένη της εγγονή, την κόρη του Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν.

Ο ρόλος της γιαγιάς πόσο άλλαξε τη ζωή σου;

Είναι υπέροχο. Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά κι όχι η γιαγιά. Η νύφη μου είναι υπέροχη κα δυνατή μητέρα. Θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα γιατί είναι τρομεροί γονείς. Δεν το λέω επειδή είναι δικά μου παιδιά, αλλά το λέω και το εννοώ. Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Στον γιο μου αφιερώνω ένα τραγούδι «Αν ήξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου» το λέω και συγκινούμαι.

Η εγγονή σου, η Χριστινούλα, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας;

Ναι, πέρασε κάποιο θέμα υγείας η εγγονούλα μου, δεν θέλω τώρα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Να είναι καλά η Παναγία γιατί πιστεύω πολύ στη δύναμη του Θεού και στους Αγίους που βοήθησαν την Χριστινούλα μου κι όλα ξεπεράστηκαν.