«Βρήκα τη δύναμη να...» - Η ζωντανή σύνδεση του Δημήτρη Σούρα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο που έκανε

Η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βρήκα τη δύναμη να...» - Η ζωντανή σύνδεση του Δημήτρη Σούρα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο που έκανε

Την Πέμπτη (28/9) έγινε γνωστό, πως ο Δημήτρης Σούρας είχε ένα σοβαρό ατύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον οδηγήσει νοσηλευόμενο στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση).

Τα νεότερα για την υγεία του μετέφερε ο ίδιος ο Δημήτρης Σούρας την Παρασκευή (29/9) μέσα από ζωντανή σύνδεση, που είχε με την εκπομπή Super Κατερίνα από το ιδιωτικό θεραπευτήριο, που νοσηλεύεται.

Με λεπτομερείς περιγραφές ο γνωστός ψυχίατρος μετέφερε το περιστατικό, που έζησε αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο λειτούργησε το μυαλό του, όταν αντιλήφθηκε ότι χτυπάει δυνατά.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σούρα για το ατύχημά του

«Ήρθε να με πάρει το ταξί μπροστά από ένα κατάστημα και έριξαν νερά με αφρούς και σαπουνάδα, έπεσα με το αριστερό το πόδι, πήγα να σηκωθώ, ξαναγλιστράω με το δεξί και εκείνη την ώρα θα σας πω κάτι, που δεν το έχω ξανά πάθει ποτέ, πήγα να χτυπήσω με το κεφάλι στο τραπέζι και σαν να μου φάνηκε, ότι είδα το φωτάκι, αλλά συγχρόνως έβλεπα και την κόρη μου με την γυναίκα μου. Βρήκα τη δύναμη να γυρίσω ανάποδα και έριξα 105 κιλά, όλο μου το βάρος στο δεξί μου πόδι και το έσπασα», είπε ο Δημήτρης Σούρας.

Το βιογραφικό του

Ο Δημήτριος Σούρας του Γεωργίου γεννήθηκε το 1952 στον Βόλο όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Στην συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή και εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών και του εξωτερικού (Ιταλία, Γαλλία, Αμερική).

Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής τα τελευταία 20 χρόνια, είναι Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Metropolitan" και Υπεύθυνος Ψυχίατρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου σε θέματα προ και μεταμοσχευτικού ελέγχου.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μαρούδα και έχει μια κόρη, την Νίκη.