''Πλημμύρισε'' με δώρα και μπαλόνια το δωμάτιο του μαιευτηρίου - Η πρώτη ανάρτηση του Απόστολου Ρουβά για τη γέννηση του γιου του

Μπαμπάς για πρώτη φορά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη (28/9) ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του, Φανή έζησαν την απόλυτη ευτυχία, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί του σεφ, με τη γέννα να ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας.

Ο πρώτος γιος του Απόστολου Ρουβά ήρθε στη ζωή με τον ίδιο να δηλώνει κατά την εγκυμοσύνη της Φανής την τεράστια ευτυχία και ευλογία, που ένιωθε για την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής.

Η πρώτη ανάρτηση του Απόστολου Ρουβά για τη γέννηση του γιου του

Την Παρασκευή (29/9) ο Απόστολος Ρουβάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση από το μαιευτήριο, που γέννησε η καλή του και συγκεκριμένα από το δωμάτιο, που ήταν γεμάτο από μπαλόνια και αρκουδάκια για τον νεογέννητο.

Απόστολος Ρουβάς - Γιος

Οι δηλώσεις του πατέρα του

Ο Κώστας Ρουβάς, πατέρας του σεφ μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τις όμορφες στιγμές που ζουν οι δυο οικογένειες, αφού ο δεύτερος γιος του - από τον πρώτο του γάμο - τον έκανε για ακόμη μια φορά παππού.

«Ένα γλυκό αγοράκι. Ελπίζω να έχει τα ψυχικά χαρίσματα που έχουν και τα άλλα παιδιά. Είναι το πρώτο παιδί του Απόστολου. Είμαι πανευτυχής παππούς. Έχω επτά εγγόνια. Και ο Απόστολος είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας», δήλωσε ο πατέρας του Απόστολου Ρουβά.