«Ήμουν στα χειρότερα μου, μπήκα στο αυτοκίνητο και σου έστειλα...» - Το δημόσιο ευχαριστώ της Σάσας Σταμάτη στον Αντώνη Ρέμο

Η συγκινητική και άγνωστη ιστορία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (29/9) η Σάσα Σταμάτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από την οποία βγήκε στο φως η άγνωστη και πολύ καλή σχέση, που διατηρεί με τον Αντώνη Ρέμο.

Με εξομολογητική διάθεση λοιπόν, η Σάσα Σταμάτη θέλησε να ευχαριστήσει τον τραγουδιστή, που τη στήριξε ηθικά και ψυχολογικά σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, που πάλευε με ανοιχτά μέτωπα.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Σάσας Σταμάτη στον Αντώνη Ρέμο

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται η δημοσιογράφος να δημοσιοποιεί άγνωστες ιστορίες της ζωής της, όπως ήταν κομμάτια της ψυχικής της υγείας και του πατέρα της, αλλά και το ευχαριστώ στη Φαίη Σκορδά για το ξεκίνημα της καριέρας της.

Σάσα Σταμάτη - Ρέμος

«Είχα προβλήματα ύπνου! Είχα να κοιμηθώ 3 μήνες»

«Τώρα είμαι στα καλύτερά μου γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτό το outing. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησα να έχω προβλήματα ύπνου. Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες, οπότε κάτι έπρεπε να γίνει. Τότε ξεκίνησα να πάω σε κάποιον ψυχίατρο, να ζητήσω βοήθεια για να μπορώ να κοιμηθώ, γιατί αν δεν κοιμηθείς πόσο θα αντέξεις;

Τότε είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν, δεν δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν τα βράδια γιατί εγώ είχα συνηθίσει άλλα ωράρια ως δημοσιογράφος. Ξεκινήσαμε με τον ύπνο, το έφτιαξα και παράλληλα ξεκίνησα και ψυχολόγο. Έκανα πολλές αλλαγές σε γιατρούς γιατί πρέπει να βρεις κάποιον να κουμπώσεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε γιατρό και να σε κάνει φυτό.

Ένα πρωί ξύπνησα και είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου και είχα ταχυπαλμίες. Ξεκίνησα να πάω στο Θριάσιο με τις πιτζάμες. Ο καρδιολόγος μου είπε ότι έχω ταχυπαλμίες και στη συνέχεια μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα. Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ είχα ταχυπαλμίες, με είδε η γιατρός μου λέει έχει πολύ άγχος πρέπει να χαλαρώσεις. Πήγα ξανά πρόσφατα γιατί είχα στο στήθος ένα βάρος», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη.