Σε γνωστή παραλία χωρίς μαγιό - Ο γυμνισμός στα εφηβικά χρόνια του Νίκου Χαρδαλιά

Η αποκάλυψή του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε γνωστή παραλία χωρίς μαγιό - Ο γυμνισμός στα εφηβικά χρόνια του Νίκου Χαρδαλιά

O Νίκος Χαρδαλιάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» βρέθηκε στο μουσικό κανάλι MAD και απάντησε σε πολλές και διαφορετικές ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του.

Λίγο πριν τις εκλογές ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε να γίνουν γνωστές πτυχές του εαυτού του, που δε γνωρίζει ο κόσμος και που συνήθως δεν απαντώνται από πρόσωπα, που ασχολούνται ή φιλοδοξούν να εμπλακούν με την πολιτική.

Μία από αυτές λοιπόν ήταν το αν ο υποψήφιος περιφερειάρχης έχει κάνει μπάνιο γυμνός στη θάλασσα με τον ίδιο να απαντάει θετικά αποκαλύπτοντας και την περιοχή, που κολύμπησε (δείτε τον εδώ στο γήπεδο με τη γυναίκα του).

Οι απαντήσεις του Νίκου Χαρδαλιά σε ερωτήσεις που δέχτηκε από το MAD

«Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα, στα εφηβικά μου χρόνια, είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Εγκεφαλικά στο Instagram από την κόρη του με φωτογραφίες που έχουν χιλιάδες αντιδράσεις

Εκτός από το ρόλο του στο χώρο της πολιτικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι και πατέρας. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την 20χρονη σήμερα Ιωάννα, που σπουδάζει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι πραγματικά μια κούκλα

Από τις αναρτήσεις της στο Instagram καταλαβαίνει κανείς ότι η Ιωάννα αγαπάει πολύ τη μόδα, τα ταξίδια, τις εξόδους με φίλες και την οικογένειά της, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της.

Δείτε τις φωτογραφίες της στο Athensmagazine.gr