«Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου!» - Η μακροσκελής και άκρως ειρωνική ανάρτηση του Πετράκου για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Έτρεξαν σαν αλαφιασμενοι να γραφτούν να το ψηφίσουν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Πετράκος συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μέσα από τις οποίες και τα όσα γράφει έχει πολλές φορές εκφραστεί με πιο αιχμηρό και έντονο τρόπο για όσα τον απασχολούν.

Την Πέμπτη (28/9) λοιπόν έκανε ένα μακροσκελές post, με το οποίο έκρινε την παρούσα κυβέρνηση της χώρας, αλλά και τον νέο Πρόεδρο του Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη χωρίς να τον αναφέρει, φωτογραφίζοντας τον ωστόσο (δείτε εδώ το νεοκλασικό που θέλει να μείνει με το σύντροφό του).

Σε κάθε περίπτωση, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε εμφανή την δυσπιστία του στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη σε περίπτωση, που κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Κάποιοι άνθρωποι αντιστάθηκαν στη λαίλαπα κι έφτιαξαν νέους πολιτικούς φορείς. Δεν ήταν τέλειοι και είχαν τα προβλήματά τους αλλά ήταν απλοί ανθρωποι σαν κι εμάς. Ο κόσμος τους έδωσε από 0.1 έως 0.6%.
Αυτή η κυβέρνηση κάθε μέρα που μένει θα είναι και μια πληγή, μια καταστροφή, μια εθνική προδοσία. Πιθανότατα να μη βγάλει ούτε τη μισή θητεία της.

Βλέποντας αυτό οι Άρχοντες έφεραν εσπευσμένα τον "επόμενο" εξ Αμερικής.
Και μάλιστα με όλα τα απαιτούμενα προσόντα της ατζέντας.
Και έτρεξαν σαν αλαφιασμενοι να γραφτούν να το ψηφίσουν.

Για τα μικρά κόμματα και τους νέους ανθρώπους είπαν ως δικαιολογία που δεν τους ψήφισαν ότι "δεν ενώθηκαν".
Οτι μπορεί κάποιοι να είναι βαλτοί...
Ότι δεν έχουν πρόγραμμα...
Αυτός με ποιον ενώθηκε;
Αυτός δεν είναι βαλτός;
Ποιό πρόγραμμα είπε ότι θα ακολουθήσει;

Τί είπε ότι θα κάνει για τα θέματα που μας καίνε (μνημόνια, μεταναστευτικό, Αιγαίο, υπογεννητικότητα, υποχρεωτικότητες κλπ)
Οι πρώτες του δεσμεύσεις ήταν ότι θα ξεχωρίσει Κράτος - Εκκλησία και ότι θα εξασφαλίσει την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Αυτά είναι τα προβλήματα μας...
Οι καθημερινοί αγώνες τόσων ανθρώπων υπερφαλαγγίστηκαν από χορηγούμενα βιντεακια στο tiktok με χαριτωμένο σκυλάκι και αφιερώματα στην Καινούργιου για το πως μαζεύει ο Σωτήρας τα κακάκια του σκύλου με το σακουλάκι.

Απ την άλλη ο τωρινός αφήνει όλη την Ελλάδα να καεί, να πνιγεί και να πεθάνει από την πείνα! Δίνει την πάσα για αλλαγή. Θα βγει ο Ρόναλντο και θα μπει αλλαγή ο Μέσι, να μας βάλει τα επόμενα γκολ.
Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου!», έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.