Η Μπέττυ Μαγγίρα παίρνει θέση για την κόντρα Δανάης Μπάρκα και Μαρίας Σολωμού - «Έφτασε η στιγμή που...»

«Και γιατί η Δανάη να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στην πρωίνη εκπομπή που παρουσιάζει, "I love ΣουΚου", στον τηλεοπτικό σταθμό του "ΑΝΤ1", η Μπέτυ Μαγγίρα πήρε θέση στην κόντρα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Μαρίας Σολωμού και της Δανάης Μπάρκα (δείτε εδώ τι έχει γίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες).

Τι σχολίασε η Μπέτυ Μαγγίρα για τη Δανάη Μπάρκα και τη Μαρία Σολωμού

«Έφτασε η στιγμή που θα συμφωνήσω με τη Μαρία», ξεκίνησε να λέει η Μπέτυ Μαγγίρα. «Που γενικά την πάω τη Μαρία να μη συμφωνά με όλα όσα λέει και με τον τρόπο που τα λέει. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση τη Μαρία θα την υπερασπιστώ. Γιατί σα μάνα άνω των 35 και εγώ, θέλω να σας πω, ότι γενικότερα δε μου αρέσει να βλέπω extreme πράγματα σε τόσο μικρά κορίτσια. Και γιατί. Εννοείται, ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Κι αυτή η υπεράσπιση του να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει αρχίζει και ξεπερνάει τα όρια», πρόσθεσε.

Γιατί μπορεί να αρχίσει να παραβιάζει και τον προσωπικό μας χώρο, ανέλυσε η παρουσιάστρια. «Δεν παραβιάζει το δικό σου χώρο. Δε λέμε αυτό. Λέμε να προσωπικά, το κορίτσι πάνω του», διευκρίνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς. «Να κάνει (ό,τι θέλει). Αλλά, επειδή τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία δεν μπορούν να ξέρουν ακόμα τι θέλουνε και πως το θέλουνε», επιχειρηματολόγησε τη θέση της. Τότε για ακόμα μία φορά ο συμπαρουσιαστής της προέβη σε μία διευκρίνιση, κατά την οποία της ανέφερε, πως μιλάνε για ηλικίες 20-22 χρονών.

Έτσι, η παρουσιάστρια τον ρώτησε, «Εσύ θεωρείς, ότι είναι σωστό, ένα κορίτσι 20-22 χρονών να πηγαίνει να βάζει υαλορουνικά;». Ο Δημήτρης Μακαλιάς της απάντησε, πως δεν το θεωρεί ωραίο, όχι σωστό. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά τα πράγματα. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει.», μάλιστα συνέχισε λέγοντας, πως ούτε στα 60 του αρέσει, και πως προτιμάει το φυσικό.

Η Μπέτυ Μαγγίρα κατέληξε, ότι ενδεχομένως σε αυτές τις περιπτώσεις τα πρότυπα που δημιουργούνται στο οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι σωστά. «Και γιατί η Δανάη να αρχίσει να σχολιάζει τη Μαρία σε σχέση με τη δική της εμφάνιση, ή με το ποιο σύντροφο έχει;», έκλεισε το λόγο της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: