Στέφανος Κασσελάκης για τον περιστατικό με τον Αχχιλέα Μπέο: «Καλώ τον πρωθυπουργό να...»

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης για τον περιστατικό με τον Αχχιλέα Μπέο: «Καλώ τον πρωθυπουργό να...»

Μετά από το περιστατικό με τον άγριο καβγά μεταξύ του δημάρχου Βόλου, Αχχιλέα Μπέου, και πολίτη παρενέβη ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης (δείτε εδώ το βίντεο με το περιστατικό).

Η παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Στη δημοσίευσή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και του ζήτησε να άρει τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο, και να μη διεκδικήσει περαιτέρω να ανανεωθεί η θητεία του.

Η ανάρτηση του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγράφει:

Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο.

Σήμερα έδειρε πολίτη.

Χθες κατάβρεξε πολίτη.

Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;

Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα.

Δείτε παρακάτω το tweet του Στέφανου Κασσελάκη:

Η συνάντηση του Αχχιλέα Μπέου με τον πολίτη μετά τον καβγά

Μερικές ώρες μετά τον καβγά, ο πολίτης με τον οποίο τσακώθηκε, πήγε στο γραφείο του και του ζήτησε συγγνώμη.

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.
ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Άλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε...», έγραψε για την συνάντηση τους ο Δήμαρχος.