Πρεμιέρα στο Open για τον Νάσο Γουμενίδη - «Είναι δεδομένο ότι θα κάνω λάθη...»

Τα πρώτα του λόγια και οι συνεργάτες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα στο Open για τον Νάσο Γουμενίδη - «Είναι δεδομένο ότι θα κάνω λάθη...»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα 30/8 ο Νάσος Γουμενίδης με την εκπομπή Επί Τόπου, μέσα από την συχνότητα του OPEN. Ο δημοσιογράφος σε θέση παρουσιαστή, θα μας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και καυστικά σχόλια (δείτε το απολαυστικό trailer).

Τα πρώτα λόγια του Γουμενίδη στην πρεμιέρα

«Καλό σας μεσημέρι. Είμαστε στο Open, είμαι και εγώ Open και κάθε Σάββατο και Κυριακή τα μεσημέρια θα είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη δική σας τηλεοπτική συνήθεια. Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι σε όλους όσους μας παρακολουθείτε. Καλούμαι μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να αφήσω πίσω αυτό που είχα ως νοοτροπία δουλειάς τα τελευταία 30 χρόνια, δηλαδή να κάνω ρεπορτάζ έξω στο πεζοδρόμιο και να μπω στα παπούτσια του παρουσιαστή.

Είναι δεδομένο ότι θα κάνω λάθη και σας το λέω εκ προοιμίου γιατί ξέρω ότι κάποιοι θα τρέξετε να κρίνετε. Δεν μας απασχολεί. Αυτό που μας απασχολεί και είναι ο λόγος που δομήθηκε αυτή η εκπομπή, είναι να μεταφέρουμε σε εσάς και να μοιραζόμαστε μαζί σας πληροφορίες διότι ζούμε στην εποχή της πληροφορίας κι όποιος την έχει θεωρείται πλούσιος».

H ανακοίνωση και οι συνεργάτες

Η νέα εκπομπή του OPEN, απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο που αναζητά την αλήθεια και την πολυεπίπεδη ενημέρωση στα θέματα που τον αφορούν. Όλη η επικαιρότητα δοσμένη μέσα από ένα διαφορετικό, ανθρωποκεντρικό πρίσμα. Ο Νάσος Γουμενίδης, φέρνει στο φως υποθέσεις που θα συζητηθούν, με τη δημοσιογραφική του ομάδα που βρίσκεται μέσα στο σύγχρονο στούντιο, να κάνει live ρεπορτάζ το οποίο εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Αποκλειστικές ειδήσεις, αστυνομικά και δικαστικά θέματα, άγνωστες ιστορίες που θα μας συνεπάρουν, αλλά και δημοσιογραφικά αφιερώματα που θα μας κάνουν να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο. Προσωπικότητες της πρώτης γραμμής από την κοινωνία, τον πολιτισμό και την επικαιρότητα που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα και έχουν χαράξει τη δική τους διαδρομή, έρχονται στο στούντιο για εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση!

Φυσικά, ο χώρος των media θα έχει σημαντική θέση στην εκπομπή, καθώς ο Νάσος Γουμενίδης με την εμπειρία και τις γνώσεις του, αναδεικνύει τα θέματα που συζητιούνται στα κλειστά γραφεία και τίποτα δεν μένει κρυφό. Ακόμα, θα δούμε και lifestyle θέματα, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οι τηλεθεατές θα συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, αφού τα social media έχουν το δικό τους ξεχωριστό χώρο και η αλληλεπίδραση με το κοινό είναι πάντα ο στόχος.

Το «Επί Τόπου» έρχεται και είναι μια εκπομπή δυναμική, με πλούσιο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, καυστικό σχόλιο και αναλύσεις, με την υπογραφή του Νάσου Γουμενίδη.

Πρεμιέρα: Σήμερα και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο OPEN!

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Άγγελος Αρτεμιάδης, Μάνος Κοκοράκης, Δημήτριος Δουδουξής