Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια - Χώρισαν Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένας χωρισμός "βόμβα" έσκασε στην ελληνική showbiz! Σύμφωνα με την εφημερίδα Realife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Οι λόγοι που οδήγησαν στο χωρισμό Παπαθωμα - Πετράκο

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι λόγοι του χωρισμού τους είναι κυρίως ιδεολογικοί αλλά και αξεπέραστα προβλήματα. Παρά το χωρισμό τους ωστόσο, κύριο μέλημα και προτεραιότητα τους είναι οι δυο κόρες τους, Αγάπη και Αθηνά (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει).

Το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα με το χωρισμό του.

Χώρισαν Θεοφανία Παπαθωμά Γρηγόρης Πετράκος

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν

«Με τη Θεοφανία δεν έχουμε παντρευτεί. Έχουμε μαζί δυο παιδιά, προφανώς τα έχω αναγνωρίσει, αλλά οι συνθήκες δεν τα έχουν φέρει ώστε να παντρευτούμε. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής. Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις», ξεκίνησε λέγοντας ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Δε διαχωρίζω τους ανθρώπους βάσει των προτιμήσεών τους. Δεν είπα να μην υιοθετούν δυο ομοφυλόφιλοι παιδιά. Αν γίνει ένα δημοψήφισμά και αποφασιστεί να τους επιτρέπεται η υιοθεσία, προφανώς θα είμαι σύμφωνος. Η δική μου άποψη βασίζεται σε κάποια κριτήρια», ανέφερε σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφιλους γονείς.

«Ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά που θα μεγαλώσουν σε ομόφυλες οικογένειες να μεγαλώσουν εξαιρετικά γιατί θα τα μεγαλώσουν δυο υπέροχοι άνθρωποι. Εγώ, αυτό που είπα είναι ότι κάθε πράγμα πρέπει να το βλέπουμε όχι στη μικρή του διάσταση, αλλά να το διογκώσουμε και να το δούμε και στο μέλλον. Ως εικόνα δε με ενοχλεί τίποτα, βλέπω απέναντί μου ανθρώπους», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και προχώρησε στο επόμενο θέμα.