Ανθή Πριοβόλου: Το παραμύθι που έγινε εφιάλτης - «Ήταν η αιτία να σκοτώσουν το παιδί μου...»

Η εξομολόγηση για την δολοφονία του γιου της

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ανθή Πριοβόλου: Το παραμύθι που έγινε εφιάλτης - «Ήταν η αιτία να σκοτώσουν το παιδί μου...»

Η πρώην εστεμμένη Ανθή Πριοβόλου παραχώρησε μία άκρως συγκινητική συνέντευξη στην νέα εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, στο "OPEN" (δείτε εδώ την πρεμιέρα της εκπομπής), μιλώντας για τη δολοφονία του γιου της.

Τι είπε για την απώλεια του μονάκριβού της η Ανθή Πριοβόλου

Η πρώην "Μις Ελλάς" του 1982 παραχώρησε μία βαθιά εξομολογητική και πολύ φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη στην πρεμιέρα της εκπομπής. Η "Μις Αφροδίτη" του 1996 μίλησε για θέματα εφ' όλης της ύλης, μα αυτό που τράβηξε περισσότερο το βλέμματα και την προσοχή μας, ήταν η εξιστόρηση του χαμού του γιου της. Η "Μις Υδρόγειος" του 1997 μπορεί να απέσπασε πολλούς τίτλους λόγω της απίστευτης ομορφιάς της και της γοητείας, μα η ζωή της δεν ήταν τόσο ονειρεμένη, όσο τη φανταζόμαστε.

Η καλλονή εξομολογείται, πως βίωσε, αλλά και πως συνεχίζει να βιώνει τη δολοφονία του παιδιού της, Ακρίτα, η οποία έγινε στις 11 Ιουλίου του 2004 στο Φλοίσβο. «Φεύγει, χάνεται ο χρόνος. Μαθαίνεις σιγά σιγά, ότι αναπνέεις», τονίζει αρχικά. «Θέλεις να μπεις στον τάφο με το παιδί σου», εξηγεί.

Ο γιος της, παιδί από τη σχέση της με τον εκλιπόντα βουλευτή, Παναγιώτη Σαβούρα, πέφτει νεκρός μετά από συμπλοκή στην παραλία του Φλοίσβου. Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, μάλιστα είχαν κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η "Μις Υδρόγειος 1997" εξομολογήθηκε, πως κάποια στιγμή την είχαν καλέσει στη ΓΑΔΑ, καθώς είχε συλληφθεί ο πραγματικός αυτουργός του εγκλήματος, όμως μέχρι να φτάσει εκείνη εκεί, η ανακρίτρια τον είχε αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του μοντέλου, όχι μόνο δεν τηρούσε τους όρους αποφυλάκισης, αλλά εν συνεχεία του αποδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα.

Επιπλέον, προσθέτει, πως μετά από προσπάθειες επιτυγχάνει την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον πραγματικό δολοφόνο, ο οποίος βρισκόταν στην Αλβανία. Ωστόσο, δε συνελήφθη από το ελληνικό κράτος. Θεωρεί, πως ο δολοφόνος του παιδιού της είναι ένας από τους κατηγορούμενους, που δεν ήρθε να δικαστεί στο Εφετείο.

Η "Μις Ελλάς" του 1982, πιστεύει, πως αν είχε παντρευτεί και είχε δικαίωμα στην περιουσία του συντρόφου της, θα την είχα σκοτώσει. Και για αυτό πιστεύει, πως «Η περιουσία που έφτιαξα εγώ η ίδια ήταν η αιτία να σκοτώσουν το παιδί μου». «Ένα παιδάκι με 32 χρόνια διαφορά, τι να κάνει, τον αγαπάει», λέει για τον πατέρα του παιδιού της. «Μετά κατάλαβα, πως ο μόνος, που αγάπησα στη ζωή μου ήταν ο γιος μου». Παράλληλα, μίλησε και για το γάμο της με Σαουδάραβα, και δήλωσε, ότι ένιωσε φυλακισμένη. «Όλες οι γυναίκες εκεί φοράνε μπούργκα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, κατέληξε να αναφερθεί στον αγώνα που κάνει για να μεταφέρει τα οστά του παιδιού της στα Καμένα Βούρλα. «Μου ζητάνε 40.000 ευρώ, για να πάρω τα οστά του παιδιού μου. Δε με αφήσαν να χαρώ το παιδί μου, αλλά δε με αφήνουν, ούτε τα οστά του να έχω», έκλεισε την εξομολόγησή της.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της "Μις Αφροδίτη" του 1996: