Χρήστος Μάστορας: Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν... περί γάμου με την Καληφώνη

Θα φάμε σύντομα κουφέτα;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 309, ο γνωστός τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος, "Μέλισσες", Χρήστος Μάστορας, εμφανίστηκε μέσω Skype, στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα", που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό του "Mega", και παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός.

Μεταξύ άλλως ο καλλιτέχνης μίλησε για τη συνεργασία του με το Σάκη Ρουβά, αλλά και τα σχέδια του περί γάμου, με την αγαπημένη του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη (δείτε εδώ την τελευταία κοινή τους ανάρτηση).

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε για το γάμο και τη συνεργασία του με το Σάκη Ρουβά

Ο αγαπημένος τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό περνάει μία πολύ καλή φάση και στα επαγγελματικά του, αλλά και στα προσωπικά του. Βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το "Greece's Next Top Model".

Μίλησε για την επερχόμενη εμφάνισή του στο θέατρο Λυκαβηττού την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, αλλά και την αγάπη του για αυτό το χώρο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συγκίνηση, που ένιωσε για τη συναυλία που έδωσε μαζί με την υπόλοιπη μπάντα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. «Η μουσική πρέπει πάντα να αφουγκράζεται την κοινωνία. Οι καλλιτέχνες πρέπει να αφουγκράζονται πάντα την κοινωνία, να μην κλείνουν τα αφτιά τους σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω», συμπλήρωσε, αφού τα έσοδα από τη συγκεκριμένη τους εμφάνιση πήγαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Επίσης, σχολίασε την επικείμενη συνεργασία στο "ΕΝΑΣΤΡΟΝ" με το Σάκη Ρουβά, όπου όπως δήλωσε θα ξεκινήσει το μήνα του Νοεμβρίου. Ενώ τέλος σχολίασε τη συμμετοχή του ως κριτική επιτροπή στο "X-Factor" πέρυσι, αλλά και αν πρόκειται να ξανά λάβει μέρος σε κάτι αντίστοιχο. «Πολύ θετική εμπειρία, γιατί πάντα έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω», αποκρίθηκε, αλλά και πως η συμμετοχή του σε ένα νέο talent show εξαρτάται από τους συνεργάτες.

Από την άλλη, στην αρχή μόλις τον υποδέχτηκαν, τον ρώτησαν για τα σχέδια του για γάμο. «Μήπως να μιλήσουμε για τον Κασσελάκη, καλύτερα», είπε αστειευόμενος ο τραγουδιστής, αποφεύγοντας την απάντηση.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης: