«Οι δεξιώσεις, τα ψεύτικα πάρτι και αυτός ο κόσμος που...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της

«Για αυτό όταν έπινα, ήταν όλα τέλεια, γιατί περνούσα τέλεια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου πολλές φορές έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και έχει σοκάρει με την μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά. Σε ένα βίντεο ωστόσο που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Tik Tok, εξομολογήθηκε τη σχέση που έχει με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που ξεκίνησε να κάνει τις ναρκωτικές ουσίες, και πως της πήρε πολύ χρόνο για να αποδεχτεί τη σχέση με τον πατέρα της.

Η εξομολίγηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου

«Με μεγαλώσανε δύο έντονες και ιδιαίτερες προσωπικότητες, η μάνα μου και ο πατέρας μου. Η πιο δύσκολη σχέση που να αποδεχτώ ήταν με τον πατέρα μου, γιατί δεν ήμουν τόσο δεμένη όσο ήμουν με τη μάνα μου. Βασικά δεν ήμουν σχεδόν καθόλου δεμένη μαζί του

«Έλειπε πολλές ώρες στο γραφείο, δεν τον έβλεπα σχεδόν ποτέ. Μετά είχα την εφηβεία, είχε την τρέλα μου, πιεζόμουν πάρα πολύ με το όλο στυλ ανθρώπων που υπήρχαν γύρω, όλες αυτές οι δεξιώσεις, τα πάρτι τα ψεύτικα και όλος αυτός ο ψεύτικος κόσμος που μπαινόβγαινε σπίτι μου. Πιεζόμουν να κάνω πράγματα που δεν ήθελα.

Για αυτό όταν έπινα, ήταν όλα τέλεια, γιατί περνούσα τέλεια, γιατί από εκεί που δεν ήθελα να τους βλέπω, δεν με γεμίζανε και ένιωθα πάρα πολύ άβολα, με όλους αυτούς και σε όλους αυτούς τους χώρους στα πάρτι και στις δεξιώσεις.

Έπινες το αλκοόλ, έπινες τα ναρκωτικά και ήσουν μια χαρά, τους αγαπούσες όλους, μιλούσες με όλους και την επόμενη ημέρα ένιωσα τρισχειρότερα γιατί ήταν όλη αυτή η τοξικότητα των ουσιών, η τοξικότητα των ανθρώπων που συναναστρεφόμουν. Για να αποδεχτώ την σχέση με τον πατέρα μού πήρε πάρα πολύ καιρό και μην σας πω ότι ακόμα και σήμερα δυσκολεύομαι αλλά είμαι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήμουν τα προηγούμενα χρόνια γιατί δεν συμμερίζομαι απόψεις τους, στάσεις και καταστάσεις, πράγματα που έχει κάνει...», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όπου και να γεννιόμαστε, σε όποιο οικογενειακό σύνολο να γεννιόμαστε... εμένα με πήρε πάρα πολύ καιρό να αγαπήσω και να αποδεχτώ τον πατέρα μου για να αποδεχτώ πολλά πράγματα που δεν μου ταίριαζαν. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό και ακόμα πολλές φορές ζορίζομαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και δεν τον νοιάζομαι. Από εκεί και πέρα όμως χρειάζεται να χαράζουμε την δικιά μας πορεία, όχι να είμαστε κάτω από την ομπρέλα του μπαμπά και της μαμάς», συμπλήρωσε.

@aithralykourezou

FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Το πιο δύσκολο είναι να αποδεχτούμε την οικογένεια μας. Να βάλουμε όρια. Να ξεχωρίσουμε. Να δημιουργήσουμε. Τα δικά μας θέλω! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅

♬ original sound - Αίθρα Λυκουρέζου

Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γκλέτσο και τα ναρκωτικά

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα.

Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω και να σκέφτομαι τον πρώην μου με τον οποίο έκανα κόκες. Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών.

Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο».

Διαβάστε επίσης: Πόσο μικρός είναι ο κόσμος; - Ο πρώην άντρας της Καλογρίδη είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου