Με ολόλευκό μίντι φόρεμα, ασορτί με το μωρό - Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε νονά

«Πάντα άξια!»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Super Κατερίνα", που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό του "Alpha", Κατερίνα Καινούργιου, έζησε το απόγευμα του Σαββάτου 30/10 ένα από τα πιο χαρούμενα γεγονότα της ζωής της. Έγινε νόνα, λίγες μέρες μάλιστα μετά από το έντονο συναισθηματικά ξέσπασμα που είχε στην εκπομπή για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ το ξέσπασμα της παρουσιάστριας).

Πνευματική μαμά η Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια βάφτισε ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Πιο συγκεκριμένα, βάφτισε την κόρη της φωτογράφου Πωλίνας Νιάρχου και του συζύγου της, Νίκου Κατσιαδράμη. Οι δύο γυναίκες είναι στενές συνεργάτιδες τα τελευταία χρόνια, και τρέφουν βαθιά εκτίμηση η μία για το πρόσωπο της άλλης. Πέρα από την επαγγελματική σχέση, της ενώνει και μία τρυφερή φιλία, την οποία ήρθε να επισφραγίσει η κουμπαριά. Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στη μικρή δόθηκε το όνομα Αριάδνη. Μαζί με τη νεοφώτιστη, τη μητέρα και την παρουσιάστρια έβγαλε βίντεο και ο pr manager Χρήστος Σιανίδης, ο οποίος έδειχνε και αυτός πολύ χαρούμενος, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου τον φιλούσε συνέχεια στο μάγουλο. Πολλοί από τους καλεσμένους ευχήθηκαν στην πνευματική μητέρα του παιδιού «Πάντα άξια!» αναρτώντας φωτογραφίες της και βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις ευχές τους.

Η νονά του μωρού φορούσε ένα λευκό midi φόρεμα με έναν ώμο, και το οποίο είχε πάνω του ανάγλυφα λουλούδια και ένα ζευγάρι διαφανή ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το είχε συνδυάσει με διακριτικά μακριά σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχήματα σε χρυσές αποχρώσεις και ένα ρολόι.

Από την άλλη, η μητέρα φορούσε ένα ροζ pastel midi φόρεμα, ραντάκι, σε γραμμή Α με μία ζών με έναν αστραφτερό φιόγκο. Το είχε συνδυάσει με χαμηλές γόβες στις αποχρώσεις του ασημί, τα οποία είχαν και έναν ασημένιο γυαλιστερό φιόγκο στο πάνω μέρος. Η μητέρα επέλεξε να το συνδυάσει με μόνο ένα ασημένιο και αυτό, τσόκερ στο λαιμό.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη βάφτιση:

Katken

Κατερίνα Καινούργιου