Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να χειροδικεί σε κάτοικο της περιοχής Άλλη Μεριά στον Βόλο. Οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια όταν ο Δήμαρχος πήγε στην διαλυμένη γέφυρα για να μπαζώσουν το ρέμα, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει γίνει στοιχειώδη μελέτη, εξαγρίωσε τους κατοίκους και προσπάθησαν να το αποτρέψουν – δείτε το βίντεο.

Μερικές ώρες μετά τον καβγά, ο πολίτης με τον οποίο τσακώθηκε, πήγε στο γραφείο του και του ζήτησε συγγνώμη, με τον δήμαρχο να κάνει σχετική ανάρτηση

Η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σχολίασε σήμερα 1/10 το περιστατικό, με την Σίσσυ Χρηστίδου να γίνεται έξαλλη με το συμβάν αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον νεαρό.

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου

«Εγώ τώρα εδώ θα τρελαθώ! Νόμιζα ότι όταν ερωτηθεί, θα ζητήσει συγνώμη», ανέφερε αρχικά φανερά ενοχλημένη και έξαλλη με το περιστατικό η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Συνεχίζει να ισχυρίζεται ο κύριος Μπέος ότι αυτό ήταν λάθος του παιδιού και ότι είναι μεγαλόψυχος και τον συγχωρεί. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ ότι το 2023 όλο αυτό περνάει στην τηλεόραση σαν φυσιολογικό, “είμαι μεγαλόψυχος” ενώ έχει χειροδικήσει στο παιδί αυτό; Ό,τι κι αν έχει κάνει ο κύριος Μπέος και παλεύεοι για τους κατοίκους εκεί στον Βόλο, που είναι και υποχρέωσή του στο κάτω-κάτω, μηδενίζεται όταν οι αντιδράσεις του είναι αυτές και χάνει και όποιο δίκιο μπορεί να είχε. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει μετανοήσει για αυτό που έχει κάνει, ότι θεωρεί πως αυτή είναι η φυσιολογική αντίδραση και μία προειδοποίηση πως οποιοσδήποτε από εσάς μου επιτεθεί ξανά, αυτό θα συμβεί», συνέχισε.

«Αυτό το “μεγαλόψυχος” μπορεί να με τρελάνει. Οφείλει μία συγνώμη ο κύριος Μπέος», είπε σε άλλο σημείο.

Η απάντηση της Ν.Δ

Για το περιστατικό τοποθετήσει από τις Σπέτσες και ο Στέφανος Κασσελάκης (δείτε την ανάρτηση) ρίχνοντας ευθύνες στην Ν.Δ. 

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», απάντησε η Ν.Δ.