«Κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη! Την ίδια μέρα που συνέβη...» - Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε ανοιχτά για το δεύτερο διαζύγιο της

«Αν κάποιος της κάνει κακό, τον έσφαξα»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 30/9, η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες", που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, "ΕΡΤ1" και παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης.

Η ηθοποιός, μίλησε για τα δύο διαζύγια της αλλά και για την κόρη της, Αφροδίτη - Μαρία Λιάντου (δείτε εδώ τι είπε για την κόρη της).

Τα λόγια της Εβελίνας Παπούλια για τα δύο διαζύγια

Αρχικά, εξήγησε, πως ο πρώτος της γάμος, ο οποίος της χάρισε την κόρη της, και επίσης ηθοποιό, Αφροδίτη, δεν κράτησε πάνω από δύο χρόνια. «Ούτε ένα δευτερόλεπτο (σε σκέφτηκα να μην πάρω το διαζύγιο για χάρη του παιδιού). Σκέφτηκα, όμως ότι αν είχα χωρίσει πολύ νωρίτερα από ό, τι ήμασταν έτοιμοι να χωρίσουμε, και εγώ και ο Γιώργος, δηλαδή ήταν κοινή συναινέσει το διαζύγιο, γιατί ήταν μικρή η Αφροδίτη, οπότε δε θα είχε εικόνες σπιτιού, οικογενειακές», θεώρησε, μιας και αυτό θα ήταν πιο ασφαλές το ό, τι χώρισαν τόσο νωρίς με τον πρώτο της σύζυγο από το να βιώσει το παιδί της τον αποχωρισμό.

Εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα της εκπομπής μάλιστα, πως η αιτία που χώρισε με το δεύτερο σύζυγό της, ήταν επειδή δε συμπεριφερόταν εκείνος καλά στην κόρη της. «Μία που παντρεύτηκα, και μία που χώρισα», εξηγεί η ηθοποιός. «Και αυτό ήταν και το μεγάλο σφάλμα μου, ή αν θες κάτι που δεν καταλάβαινα εγώ. Δεν είχα πάρει είδηση τι παιζότανε, γιατί υπήρχε μία ηρεμία. Γενικά στο σπίτι υπήρχε πάντα μία ηρεμία. Οπότε, όταν κατάλαβα, ότι δεν ήταν ακριβώς ηρεμία, υπήρχε κάτι άλλο υπόγειο από κάτω... Έβραζε η φάση, γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη... όταν επιτέθηκε, λοιπόν η Αφροδίτη, την ίδια μέρα που συνέβη, της λέω μαζεύεις τα πράγματά σου, μαζεύω τα πράγματά μου, και φεύγουμε», εξιστορεί.

Μάλιστα, ανέφερε, πως είναι πολύ προστατευτική με την κόρη της, αλλά και πως της πραγματοποιεί κάθε της επιθυμία. Παράλληλα, «Αν κάποιος της κάνει κακό, τον έσφαξα», υπογράμμισε, σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να την απειλήσει.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που μιλάει για τις αποφάσεις των διαζυγίων της: