Κόλαφος ο Μικρούτσικος για την κριτική επιτροπή του Fame Story - «Η Φουρέιρα είναι σαν να θέλει να...»

Κατακεραυνώνει ο Ανδρέας!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Μικρούτσικος για την κριτική επιτροπή του Fame Story - «Η Φουρέιρα είναι σαν να θέλει να...»

Σήμερα, Κυριακή 1/10 ο Ανδρέας Μικρούτσικός, βρέθηκε καλεσμένος, στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", με αφορμή την πρεμιέρα του talent show "Fame Story" στο "Star" (δείτε τα highlights της βραδιάς). Ο γνωστός παρουσιαστής λοιπόν σχολίασε την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, ενώ προέβη και σε μία μεγάλη αποκάλυψη για το Νίνο και το show του 2002, (δείτε εδώ τι έκανε γνωστό για πρώτη φορά).

Πώς σχολίασε την κριτική επιτροπή του "Fame story" ο Μικρούτσικος;

«Ο Light, λοιπόν είχα πει και πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ότι είναι η καλύτερη έκπληξη για εμένα. Γιατί δεν ξέρω τι περιμένω. Γιατί είναι αναρχοαυτόνομος... Όλα αυτά, αυτά τα απέδειξε χθες, απλά έκανε δύο ολισθήματα... Γιατί η δράση του γενικότερα, ήτανε ζωντάνια, κριτική και ταρακούναγε το πράγμα. Τέτοιο θέλουμε», ξεκίνησε να λέει για το πρώτο μέλος της επιτροπής. «Ο Light έκανε το πρώτο λάθος, ήταν η ιστορία με το Μαραβέγια, δηλαδή "το πιο χαμηλά Λόλα", ένα κομμάτι, το οποίο δε θα πω εγώ, αν είναι αριστούργημα, ή αν όχι, αλλά είναι μιας σκηνής εντέχνου εναλλακτικής, είπε, ότι δεν το ξέρει. Καλείται και ως επιτροπή να το ξέρει. Το είπε μπορεί και δεν του αρέσει η όλη η ιστορία. Είναι μακριά νυχτωμένος», δήλωσε ο πρώην τραγουδιστής.

«Το δεύτερο. Είπε σε ένα παιδί για τον Παντελή Παντελίδη, ότι τον μιμείται και δεν τον ενδιαφέρει... Την ώρα που σε έναν άλλον, που είπε τραγούδι του Κωνσταντίνου. Είπε όλο το καλοκαίρι ήμουν με τον Κωνσταντίνο, βλέπω τον Κωνσταντίνο, όπως το λες, κι εσύ απέχεις από τον Κωνσταντίνο. Δηλαδή, τελικά ρε μάγκα, επειδή μιλάει κι έτσι, εγώ ο μαμούχαλος σου λέω το ερώτημα να μοιάζει με το πρότυπο... ή να μη μοιάζει... Δηλαδή με δύο μέτρα και με δύο σταθμά δε γίνεται...», είπε κατηγορηματικά.

«Όμως η παρουσία του (Light) είναι η πιο καταλυτική στην κριτική επιτροπή», κατέληξε ο παρουσιαστής. «Ναι στο Light... Ναι στον Αντώνη ως στιβαρότητα... Όχι στο διευθυντή μίας εταιρείας (Γιώργος Αρσενάκος), που τα έχει καλώς καμωμένα... Όχι και στο πουλέν του, που είναι η Φουρέιρα, διότι, τη Φουρέιρα που μου αρέσει σα τραγουδίστρια, είμαι Fuego, δεν είναι για κριτική. Τα βλέπει όλα γλυκούλικα, όλα καλά, όλα θετικά. Είναι σα να θέλει να πείσει», είπε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του.

Δείτε εδώ το απόσπασμα της εκπομπής: