Βαρύ πένθος για την Λίζα Δουκακάρου - «Αντίο κοριτσάκι μου»

Έφυγε από τη ζωή η αδερφή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά τον πολύ γνωστό τραγουδιστή που έχασε τον πατέρα του, πάρα πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Λίζα Δουκακάρου, καθώς έφυγε από τη ζωή η αδερφή της, έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με την υγεία της, την οποία δεν κατάφερε να την νικήσει...

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η δημοσιογράφος με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε, ένα βίντεο με όμορφες στιγμές με την αδερφή της και τους συγκίνησε όλους.

Η ανάρτηση της Λίζας Δουκακάρου για το θάνατο της αδερφής της

«Αντίο κοριτσάκι μου. Πάλεψες τόσο σκληρά, προσπάθησες, αντιστάθηκες Με χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά …κι εγώ εκεί δίπλα σου να μετράω όνειρα, ελπίδες, στιγμές Θα σου κρατάω πάντα το χέρι ,όπως τότε μικρές…Θα νικήσεις σου έλεγα Θα περάσουν όλα Θα είναι καλύτερα αύριο στην πατρίδα σου υποσχέθηκα…Δεν τα κατάφερα αδελφούλα συγνώμη Καλό σου ταξίδι ΕΥΑΚΙ μου Καλό δρόμο ψυχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το βιογραφικό της

Η Λίζα Δουκακάρου είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απέχει από τη μικρή οθόνη.

Σταθμοί στην καριέρα της ήταν το 1993 η εκπομπή “Breakfast το Σαββατοκύριακο” στον ΑΝΤ1, αλλά και η εκπομπή “Πρωινό χαμόγελο” στο ίδιο κανάλι την ίδια χρονιά. Επίσης, το 2014 η εκπομπή Πρωινό Mega.

Ακόμη, για 17 χρόνια παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ενώ σταμάτησε την τηλεόραση όταν έκλεισε και ο σταθμός.

«Το καινούριο Mega δεν είναι σαν το παλιό. Αισθάνθηκα χαρά, όμως, όταν άνοιξε. Και μόνο που θα βρουν δουλειά τόσοι άνθρωποι είναι πολύ μικρόψυχο να πεις ότι “δεν είναι το ίδιο και δεν χάρηκα”», έχει δηλώσει όταν άνοιξε ξανά το κανάλι.