«Και κάπως έτσι αποχαιρετήσαμε...» - Η τρυφερή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη θάλασσα

Η φουλ in love ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί πολλά να έχουν σχολιαστεί για τη σχέση τους και το γεγονός πως είναι αρκετά διαχυτικοί, ωστόσο, τους ίδιους δεν τους επηρεάζει τίποτα. Έχει βρει το ένας το άλλο μισό στον άλλο και πορεύονται μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί αρκετές κοινές τους φωτογραφίες, όπως πριν μερικές ώρες, που δημοσίευσε στιγμιότυπο από ένα από τα καλοκαιρινά τους ταξίδια.

Ένα από τα νησιά που επισκέφθηκαν - εκτός τη Κρήτης που έμεναν σε χλιδάτο ξενοδοχείο - πήγαν και στην Ρόδο. Εκεί Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές.

Με μια φωτογραφία λοιπόν από το συγκεκριμένο νησί, θέλησε η τραγουδίστρια να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με την είσοδο του Οκτώβρη...

Η ανάρτηση της Βανδή με τον Μπισμπίκη στην παραλία

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη, με το ζευγάρι να δείχνει πολύ ευτυχισμένο!

«Και κάπως έτσι αποχαιρετήσαμε κι εμείς οριστικά το καλοκαίρι με μια τελευταία βουτιά στα νερά της πανέμορφης Ρόδου που ήταν ενα απο τα μέρη της Ελλάδας που βίωσαν επίσης τα δεινα των πυρκαγιων…
Παραμένει ένας αγαπημένος μου προορισμός και πάντα θα τον επισκέπτομαι με ιδιαίτερη χαρά.
Καλό μήνα ευλογημένο με αρμονία και αγάπη!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

«Πώς γνωρίστηκαν και ποιος είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά; Ακούστε παιδιά, είναι απίστευτο, δεν το ήξερα αυτό. Γνωρίστηκαν σε ένα μεζεδοπωλείο που λέγεται "Καλλιτεχνικό Καφενείο" στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου. Η Βανδή είχε πάει για συναυλία εκεί, η οποία, επειδή μόλις είχε περάσει η καραντίνα και το καλοκαίρι, δεν έγινε, και τον Βασίλη τον Μπισμπίκη, όπως μαθαίνω από τις πληροφορίες μου, τον φιλοξενεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πάνε, λοιπόν, το βράδυ να φάνε σε ένα χωριουδάκι έξω από τα φώτα της δημοσιότητας της Πάρου. Εκεί ο Λάκης Λαζόπουλος φέρνει στο ίδιο τραπέζι τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Εκεί πρωτογνωρίστηκαν. Και για να μην πουν διάφοροι διάφορα, δεν είπα ότι εκεί ερωτεύτηκαν ή εκεί ήρθαν κοντά, λέω ότι εκεί γνωρίστηκαν και είχαν τον χρόνο να μιλήσουν αρκετά μεταξύ τους», δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Εκεί ήταν ο πρόδομος της σχέσης τους», είπε γελώντας τότε ο Θανάσης Πάτρας, με την υπόλοιπη ομάδα να ξεσπά και εκείνη σε γέλια με το λογοπαίγνιό του.

Δείτε επίσης: «Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη! Ψάχνω να...» - Η αποκάλυψη του Μπισμπίκη μετά την είδηση πως παντρεύεται με την Βανδή