Σε μαγαζί στο Ψυχικό: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση Πετράκου - Παπαθωμά

Τι δήλωνε 6 μήνες πριν ο τραγουδιστής για την - τότε - σύζυγό του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency - 19-04-2016 Bookabar-Παρουσίαση δίσκου Β. Καρατζόγλου
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency - 19-04-2016 Bookabar-Παρουσίαση δίσκου Β. Καρατζόγλου "Τα όνειρά μου αληθινά"

Σα «βόμβα» έσκασε, μέσα στο Σαββατοκύριακο, η είδηση του χωρισμού τους. Ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφωνία Παπαθωμά από το 2013, που ερωτεύτηκαν και ξεκίνησε η σχέση τους, έως και σήμερα ήταν μαζί αθόρυβα και πάντοτε κρατούσαν χαμηλούς τόνους, γι' αυτό και ο χωρισμός τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα και κανείς μέχρι τώρα δεν το είχε πάρει χαμπάρι.

Η μεγαλύτερη ευτυχία της σχέσης τους ήταν ο ερχομός των δύο κοριτσιών τους, της 8χρονης σήμερα Αγάπης και της 6χρονης Αθηνάς που θα συνεχίσουν να είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Το Youweekly.gr, λοιπόν, ανέτρεξε στα αρχεία του και παρακάτω σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού. Τίποτα τότε δεν προμήνυε την σημερινή τους κατάληξη.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του Γρηγόρη Πετράκου και της Θεοφανίας Παπαθωμά

Οι φωτογραφίες αυτές είναι τραβηγμένες το 2020, όταν το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει έξοδο στο Mandrake House, ένα πολυσυζητημένο gastropub στο Ψυχικό. Το πόσο ερωτευμένοι ήταν μεταξύ τους είναι ολοφάνερο από τον τρόπο που κοιτάζονταν στα μάτια και ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου.

Πετράκος Παπαθωμά χωρισμός

Πετράκος Παπαθωμά τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση

Τι δήλωνε 6 μήνες πριν ο Γρηγόρης Πετράκος

«Εγώ με το που την γνώρισα κατάλαβα πως είναι ο προσωπικός μου δρόμος και μάλιστα με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500% από ότι με παρέλαβε κι αυτό φυσικά το ερωτεύτηκα πάρα πολύ γιατί πάντα μου άρεσε η γυναίκα να είναι πάνω από μένα, δεν είμαι αυτό το είδος του άντρα που θέλει μια υποτακτική γυναίκα, μπιμπελό, να την έχει δίπλα του να τον κοσμεί. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Είμαστε και λίγο... δεν προγραμματίζουμε ποτέ τίποτα. Έχουμε φτάσει να παντρευτούμε πολλές φορές. Είμαστε παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε».