«Οι φήμες λένε ότι...» - Μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου & Κώστα Πηλαδάκη

Αποκαλύφθηκε μετά την αναβολή του γάμου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετρά πολλά χρόνια σχέσης με τον Κώστα Πηλαδάκη, πρώην σύζυγό πολύς γνωστής παρουσιάστριας με την οποία έχον αποκτήσει δυο παιδιά. Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη στην περιοχή της Γλυφάδας, ενώ εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει γίνει και η πρόταση γάμου.

Το δαχτυλίδι ο επιχειρηματίας το είχε αγοράσει όσο η ηθοποιός συμμετείχε στο Survivor, ωστόσο η πρόταση έγινε μετά την αποχώρηση της. Η αναμονή ωστόσο άξιζε, αφού είπε το μεγάλο "ναι".

Ο γάμος τους λεγόταν πως θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2023 και συγκεκριμένα το καλοκαίρι στο νησί της Μυκόνου όπου διαθέτουν εξοχικό σπίτι. Η γαμήλια τελετή είχε ειπωθεί πως θα γινόταν στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του εξοχικού, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κολλητού φίλου του, Αντώνη Ρέμου στην περιοχή Φωκός όπου θα γινόταν και η γαμήλια δεξίωση με λαμπερούς καλεσμένους.

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο μου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, δεν σας λέω ψέματα. Κάνω πολλά άλλα πράγματα, που τα προλαβαίνω όλα γιατί έχω και ένα κατάστημα έχω και ένα εστιατόριο. Ταυτόχρονα κάνω και κάποια ραντεβού γιατί μάλλον από του χρόνου θα έρθει κάτι καινούργιο, που συζητάω. Θα σας τα ανακοινώσω λίγο αργότερα όλα, αλλά σας έχω μία έκπληξη», έλεγε η Ναυσικά στις κάμερες τον Μάιο (δείτε τις δηλώσεις της).

Τελικά ο γάμος όπως αποκάλυψε η ίδια, αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι παραπάνω σχετικά.

Φήμες περί κρίσης στη σχέση Πηλαδάκη - Παναγιωτακοπούλου

Σήμερα 2/10 όμως, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, το ζευγάρι περνάει κρίση στη σχέση του!

Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ανέφερε πως: «Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες, που θέλουν το ζευγάρι να πέρασε ή να περνά κρίση. Η Ναυσικά έδωσε και μεγάλη βαρύτητα στην καριέρα της το τελευταίο διάστημα μετά από αρκετά χρόνια. Οι φήμες λένε ότι πέρασαν, και ενδεχομένως περνάνε ακόμα, μια έντονη κρίση».