Αχιλλέας Μπέος: «Δεν πειράζει, έτσι λειτουργώ...» - Η πρώτη του συνέντευξη μετά τον καβγά

«Όταν μου βρίζουν τη μάνα και να μου λένε άντε γ@μ@@ου...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Αχιλλέας Μπέος: «Δεν πειράζει, έτσι λειτουργώ...» - Η πρώτη του συνέντευξη μετά τον καβγά

Τις τελευταίες μέρες σάλο έχει προκαλέσει ο έντονος διαπληκτισμός, που είχε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με πολίτη (δείτε εδώ το χρονικό). Μάλιστα, ο υποψήφιος πλέον δήμαρχος έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου λίγες ώρες μόνο μετά τον καβγά, στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" στον τηλεοπτικό σταθμό "MEGA".

Τι είπε ο Αχιλλέας Μπέος για το περιστατικό

«Όταν εμένα μου βρίζει κάποιος τη μάνα που έχει πεθάνει και μου πει άντε γ@μ@@ου, έτσι λειτουργώ. Και όταν έχω να κοιμηθώ 30 ημέρες για να φτιάξω τους δρόμους, να καθαρίσω την πόλη μου, φτιάξω τα ποτάμια», ξεκίνησε να λέει ο δήμαρχος, προκειμένου να δικαιολογήσει τη θέση του.

Όταν η δημοσιογράφος του αντίτεινε, ότι ο ξυλοδαρμός δεν είναι λύση και πως θα μπορούσε να είχε μιλήσει με διαφορετικό τρόπο αποκρίθηκε, πως «Δεν πειράζει, έτσι λειτουργώ. Το παιδί αυτό ήρθε, ζήτησε συγγνώμη μαζί με τον πατέρα του και τον παππού του. Μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί. "Συγγνώμη δήμαρχε, δεν το ήθελα παρεκτράπηκα, ήταν λάθος μου". Αλλά εγώ βρέθηκα εκεί 7 η ώρα, όταν κάποιοι κάθονται στον καναπέ και πληκτρολογούν στο facebook».

«Έχει διαφορά ξέρετε. Και πήγα εκεί για να φτιάξουμε έναν δρόμο, να μαζέψουμε ξύλα και φερτά υλικά από το ποτάμι. Δεν πήγα για το σπίτι μου, για την επιχείρησή μου. Πήγα γι' αυτούς. Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι μηχανή. Και εν πάση περιπτώσει, όταν μου βρίζουν τη μάνα και με βρίζουν, αντιδρώ έτσι».

Επίσης, η δημοσιογράφος τον ρώτησε, έαν εκείνος θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη στο νεαρό για το περιστατικό. Εκείνος αναρωτήθηκε σε ποια αντίδραση αναφέρεται, «Προκλήθηκα, την ώρα που προσφέρω για την πόλη μου. Και δεν δέχομαι την ώρα που προσφέρω να μου βρίζουν τη μάνα και να μου λένε άντε γ@μ@@ου».

Τέλος, κατέληξε, πως «Το θέμα θεωρείται λήξαν, ήρθε το παιδί εδώ, ζήτησε συγγνώμη, τελείωσε, ένα παιδί ήταν, ήταν μία κακιά στιγμή, τελείωσε για εμένα». Ενώ παράλληλα πρόσθεσε, πως ο νεαρός θα μπορούσε να περάσει από αυτόφωρο, αλλά εκείνος είναι μεγαλόψυχος και δε θα το τραβήξει παραπέρα.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: