«Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον» - Ο Χρήστος Δάντης "έσπασε" τη σιωπή του για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ποια η αντίδραση της 23χρονης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον» - Ο Χρήστος Δάντης

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, για τους γάμους που έχει πραγματοποιήσει, αλλά και για την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, για την οποία έχει ακουστεί πολλές φορές πως σκέφτονται τον γάμο (δείτε εδώ το βίντεο με το μονόπετρο που προκάλεσε αντιδράσεις).

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δεν φαίνεται να είναι κάτι που σχεδιάζουν πραγματικά και ο τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο στον αέρα, το πρωί της Δευτέρας 2/10.

Ο λόγος που ο Χρήστος Δάντης δεν παντρεύεται την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Δεν είμαι full time μπαμπάς, γιατί έχω πολύ ανώμαλο πρόγραμμα με την δουλειά και πάντα λέω ότι θέλω να κρατάω συγκεκριμένες μέρες για τα παιδιά μου, άλλα ποτέ δεν το καταφέρνω όπως θα ήθελα. Και με τα τρία μου παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις. Ο μεγάλος μου ο γιος είναι στην Αμερική με την μαμά του, Κατερίνα Τοπάζη, η οποία είναι καλά, ασχολείται με άλλα πράγματα πια, αλλά που και που τραγουδάει», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον. Η Ασημίνα το ξέρει ότι δεν μπορώ να κάνω άλλον γάμο και δεν έχει πρόβλημα. Δεν έχει τέτοια θέματα, καθόλου. Με την Ασημίνα περνάμε πάρα πολύ καλά, χαρούμενα. Είμαστε πολύ καλή παρέα».

Για την σχέση τους, μάλιστα, τόνισε: «H σχέση μου με την Ασημίνα έχει "φάει" τεράστιο bullying από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε, λόγω της ηλικίας. Ακόμα σε αναρτήσεις μας υπάρχουν κακεντρεχή σχόλια. Βιώνουμε μία εποχή που ο ένας δεν θέλει το κάλο του άλλου. Εγώ είμαι επιθετικός και απαντάω. Όλοι έχουμε την διάθεση και την τάση να πούμε ότι θα αγαπήσουμε για πάντα. Τις ανθρώπινες σχέσεις δεν τις αγοράζεις. Έρχονται με κάποιον τρόπο».

Δείτε επίσης: "Μέθυσε" η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε νυχτερινή της έξοδο με τον Χρήστο Δάντη - Το βίντεο που έβγαλε στη φόρα