"Μέθυσε" η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε νυχτερινή της έξοδο με τον Χρήστο Δάντη - Το βίντεο που έβγαλε στη φόρα

Γελούσε μαζί της ο τραγουδιστής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου "λιώνει" για τα μάτια του Χρήστου Δάντη, όπως και εκείνος για τα δικά της, γι' αυτό και οι δυο τους, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, προσπαθούν να περνούν όσο πιο πολύ χρόνο μπορούν μαζί (δείτε εδώ το βίντεο από την βίλα που έμειναν για διακοπές στην Κύθνο).

Το βράδυ της Παρασκευής 25/8, μάλιστα, πραγματοποίησαν μία νυχτερινή έξοδο για κοκτέιλ, όμως, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής μέσα από το story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η πρωταθλήτρια δεν αντέχει το πολύ ποτό και αυτό την "πείραξε".

Το "μεθύσι" της Ασημίνας Χατζηανδρέου σε έξοδο με τον Χρήστο Δάντη

Εκείνος γελούσε μαζί της και αστειευόταν που την έβλεπε σε αυτή την κατάσταση με μετά από μισό κοκτέιλ, με εκείνη να κάνει αέρα, να ξεφυσάει και να του λέει: «Δεν έχω συνηθίσει εγώ τα ποτά».

Δείτε επίσης: Αποκοιμήθηκαν μέσα στο καράβι που πήγαινε Τήνο - ''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία που κυκλοφορεί με την Ασημίνα & το Δάντη

Το βίντεο με το μονόπετρο και τα τρυφερά τους τετ α τετ σε κλαμπ στη Σαντορίνη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά τις διακοπές με τις φίλες της στην Άνδρο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες με το αποκαλυπτικό της μπικίνι στην παραλία), βρέθηκε ξανά στο πλευρό του καλού της, Χρήστου Δάντη, και συνεχίζουν το καλοκαίρι τους μαζί στη Σαντορίνη.

Το βράδυ της Τρίτης 8/8 οι δυο τους "ξεσάλωσαν" μαζί με την παρέα τους σε γνωστό κλαμπ του νησιού, με τη νεαρή να φορά ένα μπλε στενό φόρεμα, ενώ ο τραγουδιστής ήταν ντυμένος στα μαύρα, και οι αναρτήσεις τους είχαν πάρει φωτιά.

Δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν όλο το βράδυ, βγάζοντας παράλληλα διάφορα βίντεο τα οποία δημοσίευσε η πρωταθλήτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε ένα από αυτά, το οποίο βιντεοσκόπησε ένας από τους φίλους τους, ο Χρήστος Δάντης της τραγουδά τρυφερά στο αυτί και εκείνη τον κοιτάει και του χαμογελάει.

Δείτε επίσης: Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με τρόμαξε γιατί ένιωσα έλξη για νεότερο άτομο! Είμαι 56 και είναι...»

Όμως, πάνω στο βίντεο αυτό, ο φίλος τους έβαλε το emoji με το μονόπετρο και έτσι ξεκίνησαν ξανά τα σχόλια για την σχέση του ζεύγους και την πιθανότητα ενός αρραβώνα ή γάμου μεταξύ τους.