«Σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα» - Η ερωτική εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα στην Άννα Βίσση στη συναυλία για τα 50 χρόνια πορείας της

«Δεν τα καταφέρνω πολύ καλά στα κλισέ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Τα πενήντα χρόνια πορείας της στο τραγούδι και τη δισκογραφία γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου 30/9 η Άννα Βίσση, με μία φαντασμαγορική συναυλία, που παρακολούθησαν σχεδόν 70.000 θεατές στη Λάρνακα της Κύπρου. Ανάμεσα στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν και η νέα ερωτική εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα.

Η νέα εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα στην Άννα Βίσση

Ο συνθέτης εμφανίστηκε μέσω video wall και απευθύνθηκε προς την Άννα Βίσση λέγοντας: «Δεν τα καταφέρνω πολύ καλά στα κλισέ. Τι νιώθω… τη συγκίνηση που νιώθω για τα 50 χρόνια. Εγώ αυτή τη συγκίνηση των 50 χρόνων σου, των 50 χρόνων μας, πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 50 λεπτά της γνωριμίας μας, όταν μπήκες στο σπίτι, μετά από τον πατέρα σου… Και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα και τα γιορτάζω αυτά τα 50 χρόνια».

Δείτε εδώ το φιλί που είχαν ανταλλάξει επάνω στη σκηνή στη συναυλία για τα 50 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Η εξομολόγηση της Άννας Βίσση για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα. Τα λόγια της, λοιπόν, προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή του MEGA, Ελένη, την Τετάρτη 20/9.

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…», αναφέρει.