Δανάη Μπάρκα: «Δεν ξέρω το όνομα του, Light τον λέμε;»

Τα σχόλια για την πρεμιέρα του Fame Story

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Δεν ξέρω το όνομα του, Light τον λέμε;»

Το Fame Story έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου στο κανάλι του STAR (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν, τους κριτές, τους καθηγητές και τους μαθητές) και τα σχόλιά τους γι' αυτό θέλησαν να κάνουν το πρωί της Δευτέρας 2/10 στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, η Δανάη Μπάρκα και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος προχώρησαν σε δηλώσεις για τον Light συγκεκριμένα, τον τράπερ, ο οποίος έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο εξαιτίας του καβγά του με τον Snik, αλλά και των όσων πρεσβεύει μέσα από τη μουσική του.

Τα σχόλια Μπάρκα και Κρικοριάν για τον Light στο Fame Story

«Θέλω να σας πω κάτι, θα κάνω μια μεγάλη δήλωση, που δεν την περιμένεις από μένα, αλλά θα την κάνω γιατί είμαι θαρραλέα. Λίγο που χάζεψα στο Instagram και από αυτά που είπαμε μεταξύ μας στο γκρουπ, μου είπαν ότι ο άλλος κριτής, ο Light, δεν ξέρω το όνομα του, Light τον λέμε; Μου είπαν 2-3 ότι παραδόξως - επειδή δεν είναι ένα παιδί που δεν τον έχουμε συνηθίσει να μιλάει, μόνο να τραγουδάει - ήταν πολύ καλός στα σχόλιά του», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ο Γιώργος Κρικοριάν, με τη σειρά του, δήλωσε: «Ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής. Διαχωρίζω τη θέση μου με το τι τραγουδάει και το τι πρεσβεύει και διαφωνώ κιόλας. Από την άλλη όμως, στη συγκεκριμένη θέση, ως κριτής, πήρε ένα ρόλο που του ταιριάζει και έδωσε στα παιδιά να καταλάβουν τι πρέπει να γίνει για να μπορέσουν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι. Ήταν αυστηρός, αλλά και πολύ σωστός στις τοποθετήσεις του για τις φωνές των παιδιών».

Δείτε επίσης: «Με Fipster και Σολωμού τα παιδιά θα βγουν φωστήρες...» - Το καυστικό σχόλιο του Δημήτρη Πανανώτα για τους καθηγητές του Fame Story