Super Κατερίνα: «Έλειπες και κάποιες μέρες και τα πήγαμε καλά σε νούμερα...» - Χαμός ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο

«Σαν να λες ότι κάνουμε νούμερα μόνο όταν έχουμε εντάσεις!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Έλειπες και κάποιες μέρες και τα πήγαμε καλά σε νούμερα...» - Χαμός ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου σχετικά με την πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη στο OPEN, τα οποία έκανε δημόσια στο Χαμογέλα και Πάλι την Κυριακή 1/10 θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα σήμερα, Δευτέρα 2/10, "πειράζοντας" τον συνεργάτη της για τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πώς τα πηγαίνουν).

Οι δυο τους στο παρελθόν είχαν κατηγορηθεί από διάφορα πρόσωπα της τηλεόρασης, πως τσακώνονται επίτηδες στον αέρα του ALPHA, ώστε να κάνουν νούμερα, κάτι που πέταξαν ως σπόντα κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους.

Τα "καρφιά" της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Κατερίνα Καινούργιου: Εδώ ο Ανδρέας, χθες, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι την Τετάρτη που ξεκινάει η Τσολάκη, θα φροντίσει να μην προκαλέσει εντάσεις και τσακωθούμε και κάνουμε νούμερα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είπα ότι θα είμαι ουδέτερος, για να τη βοηθήσω, ώστε να της δώσουμε μια αβάντα. Η Τσολάκη είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, γλυκό, ταλαντούχο, που έχω πολύ καλή σχέση μαζί της. Την εκτιμώ. Αυτό που είπα στη Σίσσυ, ήταν μια φιλοφρόνηση προς την Τσολάκη. Αν φροντίσεις την Τετάρτη να με κάνεις έξαλλο, θα δεις αν τσακωθούμε ή όχι.

Κατερίνα Καινούργιου: Με την Τσολάκη, με την Σίσσυ, με όλες εκτός από εμένα. Υπονόησες ότι κάνουμε νούμερα μόνο όταν λες κάτι εσύ. Σαν να λες ότι κάνουμε νούμερα μόνο όταν έχουμε εντάσεις.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό είναι ένα γεγονός που έχει συμβεί. Δεν κάθομαι να ερμηνεύω τα πράγματα. Η εκπομπή πάει καλά γιατί είναι καλοκουρδισμένη.

Κατερίνα Καινούργιου: Έλειπες και κάποιες μέρες και καλά πήγαμε.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Την τελευταία μέρα που έλειπα, την Παρασκευή, 12άρια είδα.

Κατερίνα Καινούργιου: Την Παρασκευή που κάναμε το 12άρι και ο Λιάγκας έκανε μια φορά 17%, εδώ ήσουν. Μία ημέρα. Να είναι καλά.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τη μέρα που θριαμβολογούσατε για τα νούμερα, έλειπα.

Κατερίνα Καινούργιου: Ποτέ δεν έχουμε θριαμβολογήσει για τα νούμερα. Επειδή είπες αυτά, σου λέω ότι τις μέρες που έλειπες μια χαρά ήταν τα νούμερα. Πάμε θα τσακωθούμε την Τετάρτη για να κάνουμε νούμερα.

Δείτε επίσης: Super Κατερίνα: Τσακώθηκαν άγρια Μικρούτσικος & Γεωργακοπούλου! «Είσαι αγενέστατη» - Αποχώρησε ουρλιάζοντας ο Ανδρέας