«Ηθοποιός έβαλε όρο ότι "θα έρθω για συνέντευξη στον καναπέ, αρκεί να μην είναι ο Άρης εκεί"» - Ξέσπασε ο Καβατζίκης για πρώτη φορά

Το άγνωστο περιστατικό πίσω από τις κάμερες του Πάμε Δανάη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ηθοποιός έβαλε όρο ότι

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 2/10 ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, σχετικά με περιστατικό που συνέβη την πρώτη χρονιά, πίσω από τις κάμερες. Ο δημοσιογράφος, ειδικότερα, αναφέρθηκε σε καλεσμένο της εκπομπής, ο οποίος είχε θέσει ρητό όρο για να βρεθεί στο πλατό και να παραχωρήσει συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα.

Όπως θα έχει παρατηρήσει κανείς, κάθε φορά που κάποιος ηθοποιός ή καλλιτέχνης γενικότερα, συμφωνεί να δώσει συνέντευξη, συνομιλεί με την παρουσιάστρια, αλλά και με τον Άρη Καβατζίκη. Ο καλεσμένος για τον οποίο μιλά ο ίδιος όμως, ζητούσε να λείπει εκείνος από τον καναπέ, διαφορετικά η συνέντευξη δεν θα πραγματοποιούνταν.

Δείτε επίσης: «Βγαίνουν παρουσιαστές και να στέλνουν σπόντες για να...» - Εκτός εαυτού ο δημοσιογράφος στον αέρα του MEGA

Η αποκάλυψη του Άρη Καβατζίκη για καλεσμένο του Πάμε Δανάη

«Να σας πω το πιο προσβλητικό που μου έχει συμβεί σε αυτή την εκπομπή, την πρώτη σεζόν; Μετά από σχεδόν 30 χρόνια στη δημοσιογραφία, δεν περίμενα ότι θα υπάρξει ηθοποιός, ο οποίος θα έβαζε όρο ότι "θα έρθω για συνέντευξη στον καναπέ, αρκεί να μην είναι ο Άρης εκεί". Δεν είχα μαλώσει ποτέ μαζί του, αλλά το θεώρησα πολύ προσβλητικό. Με ρώτησαν οι άνθρωποι της εκπομπής αν έχω πρόβλημα με αυτό και είπα "όχι, αν είναι να χαθεί ο καλεσμένος από τη Δανάη και την εκπομπή, αν είναι δυνατόν". Σιγά μην έφερνα αντίρρηση σε κάτι τέτοιο, απλά το θεώρησα πολύ προσβλητικό. Θυμάσαι πόσο είχα στεναχωρηθεί;», είπε χαρακτηριστικά.

Ο συνεργάτης που διέδιδε ψέματα

Το πρωί της Τετάρτης 31/5 στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, προβλήθηκε η νέα συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε αναλυτικά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην ΕΡΤ εξαιτίας του bullying των συνεργατών της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Με αφορμή, ωστόσο, τα λόγια της, η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα σκηνικό που αφορά την δική της εκπομπή και όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ τι θα συμβεί του χρόνου με το Πάμε Δανάη). Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως υπήρχε παλιός της συνεργάτης, ο οποίος διέδιδε ψέματα για το κλίμα στα παρασκήνια και τις συνθήκες εργασίας του.

«Το ίδιο συγκλονιστικό μπορεί να είναι και αντίστοιχες περιπτώσεις που δουλεύουν με κάποιον και απλά για να έχουν κάτι να διαδώσουν, λένε ψέματα. Εμάς μας έχει συμβεί αυτό. Την πρώτη χρονιά, ένας από τους ανθρώπους που πέρασαν από αυτή την ομάδα, έφτασαν μετά στα αυτιά μας πράγματα τα οποία διέδιδε και δεν ίσχυαν.

Τι δύσκολα που πέρναγε, τι κακή συνεργασία... Και όταν έφτασαν στ’ αυτιά μας, είπαμε “σε εμάς;”. Πάμε να ρωτήσουμε τους ανθρώπους. Αλλού ήμασταν εμείς, αλλού ήταν οι άλλοι άνθρωποι; Πάντα κάποιος θα υπάρχει, ο οποίος, απλά για να έχει κάτι να διαδίδει και να λέει, ίσως επειδή δεν μπορεί να υπάρξει αλλιώς σε έναν χώρο, ή γιατί έτσι αισθάνεται πιο σημαντικός, ότι έχει πληροφορίες... Άσχετο βέβαια, αν μετά σου γυρνάει μπούμερανγκ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.