Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για τη Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς όπως ενημέρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα που υπέστη.

Ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα, ωστόσο έκανε έκκληση ουσιαστικά στον κόσμο να προσευχηθεί, όπως κάνει και εκείνος, για το μέλλον της Μαίρης Χρονοπούλου. Πλήθος κόσμου, λοιπόν, έσπευσε αμέσως να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση, εκφράζοντας θλίψη για τη δυσάρεστη αυτή είδηση, με τα "περαστικά" να έχουν κατακλύσει την πλατφόρμα.

Η ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για το ατύχημα της Μαίρης Χρονοπούλου

«Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα... Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της...», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες η ίδια είχε προχωρήσει σε μία ανάρτηση στα social media της, εξηγώντας τους λόγους που είχε εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα (δείτε την εδώ).

Η αποκάλυψη για την οικονομική της καταστροφή

H σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα. Έχοντας αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από την ενεργό δράση, μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων για τον μεγάλο της έρωτα, για την φωτογραφία που δημοσίευσε την περίοδο που ήταν κατάκοιτη, αλλά και για το θάνατο της.

Αρχικά αποκάλυψε πως η ιδέα του θανάτου της είναι απόλυτα εξοικειωμένη, αλλά όχι με το θάνατο των γύρω της. Επίσης, ανέφερε πως θα ήθελε να την κάψουν, αφού δεν θέλει την σήψη και τα σκουλήκια.

Δείτε επίσης: «Ήμουν στην εντατική, κλινικά νεκρή» - Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου για το ατύχημά της

Από την άλλη σχετικά με την φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο που ήταν κατάκοιτη και με παραπανίσια κιλά, αποκάλυψε: «Το έκανα για λόγους ηθικής και να πω στους ανθρώπους "προσπαθήστε". Εγώ προσπάθησα και το νίκησα. Ήμουν 20 χρόνια ξαπλωμένη στο κρεβάτι».

Έπειτα από ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε και για την περιουσία της, την οποία χάρισε στο Χαμόγελο του παιδιού.

«Είχα μια αρκετά συμπαθητική περιουσία σε ακίνητα, αλλά κάποια στιγμή ήθελα να απαλλαγώ από όλα. Τα χάρισα όλα, ό, τι έχω. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου πια. Φιλοξενούμαι στο σπίτι μου από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Δεν τα έκανα διαθήκη που λέμε, τα χάρισα, τα μεταβίβασα κανονικά. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου και πίστεψέ με δεν ξέρεις τι ξαλάφρωμα είναι αυτό», εξομολογήθηκε.