Ελένη: «Θα με αφήσεις να μιλήσω σήμερα;» - Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Η ένταση ανάμεσά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη: «Θα με αφήσεις να μιλήσω σήμερα;» - Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού παρακολούθησε την πρεμιέρα του Fame Story, προχώρησε σε μερικές αιχμηρές δηλώσεις για τα πρόσωπα του προγράμματος (δείτε εδώ αναλυτικά), τα οποία έγιναν αφορμή για μία μεγάλη συζήτηση στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Δευτέρας 2/10.

Κατά τη διάρκεια αυτής, μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ήρθαν σε έντονη διαμάχη, με τους δύο δημοσιογράφους να διαφωνούν μεταξύ τους, ενώ η δεύτερη διέκοπτε συνεχώς τον πρώτο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εκνευριστεί και να ξεσπάσει.

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Ουγγαρέζο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου στον αέρα του MEGA

«Έχει πραγματικά τεράστια γνώση ο Ανδρέας και στο κομμάτι της τηλεόρασης και της μουσικής και στο πώς στήνεται ένα ριάλιτι, κάθεσαι και τον ακούς και μπορεί σε κάποια πράγματα να μη συμφωνείς, κάποια άλλα να μην τα έχεις πάρει χαμπάρι γιατί τώρα ξεκίνησε, αλλά σε προβληματίζει και λες "τα είπε ο Ανδρέας". Άραγε τα είπε και στους ανθρώπους πίσω από το ριάλιτι;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε με τη σειρά του: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική ακαδημία, καμία πραγματική σχολή, μιλάμε για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Δεν είναι ο ρόλος του καθηγητή στην πραγματικότητα...».

Τότε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τον διέκοψε και επισήμανε «Ε καλά κι τώρα και εσύ το αποδομείς...» και επειδή δεν άφησε τον συνάδελφό της να ολοκληρώσει, της είπε με έντονο ύφος: «Θα με αφήσεις να μιλήσω σήμερα; Θα με αφήσεις να τελειώσω;» και του απάντησε: «Ε ωραία, σε αφήνω», ολοκληρώνοντας έτσι την άποψή του.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Έχω πιεστεί και έχω πιέσει κι άλλους, αλλά έτσι πρέπει», «Μου είπαν συγγνώμη» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου