«Με φέρνεις σε αμηχανία» - ''Σάστισε'' η Ναταλία Τσαλίκη με το σχόλιο της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4

«Εμένα μου αρέσει πολύ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με φέρνεις σε αμηχανία» - ''Σάστισε'' η Ναταλία Τσαλίκη με το σχόλιο της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4

Την Δευτέρα (2/10) η Ναταλία Τσαλίκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' με την ηθοποιό να παραχωρεί μια εξομολογητική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Η παρουσιάστρια και ενώ είχε απέναντι της την ηθοποιό πήρε το λόγο θέλοντας να κάνει ένα κομπλίμεντο στην Ναταλία Τσαλίκη με την ίδια να την ευχαριστεί, τονίζοντας παράλληλα, πως ήρθε σε δύσκολη θέση (δείτε εδώ τη σχέση της κόρης της με γνωστό ηθοποιό).

Η στιγμή που η Ναταλία Τσαλίκη ήρθε σε αμηχανία στο ''Στούντιο 4''

«Μπορώ να πω κάτι, γιατί μου έρχεται αυθόρμητα και θα σκάσω άμα δεν το πω; Πόσο βαθιά όμορφη είσαι; Είσαι τόσο αληθινά όμορφη, που δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι μια ομορφιά τόσο γλυκιά και φυσική. Βλέπει κάποιος τα μάτια σου και είναι σαν να βλέπει και από πίσω», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Σε ευχαριστώ πολύ! Με φέρνεις σε αμηχανία, αλλά σε ευχαριστώ. Εμένα μου αρέσει πολύ να λέω καλές κουβέντες, δεν τις λέμε εύκολα», απάντησε η Ναταλία Τσαλίκη.

«Yπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή και το αντιμετώπισα με πολύ επιθετικό τρόπο»

«Για να πετύχει μια σχέση, πρέπει να έχεις κάνει τις επαναστάσεις σου, γιατί δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση.

Οι γονείς μου ήθελαν να χωρίσουν, αλλά δυστυχώς δεν χώρισαν ποτέ, και αυτό για ένα παιδί είναι άρρωστο. Για να δημιουργήσω οικογένεια έπρεπε να αισθανθώ ασφαλής, εγώ δεν πήγα να κρατηθώ από το σύντροφό μου ή από το παιδί μου.

Ό, τι με τρόμαζε το έθετα ως πρόκληση στον εαυτό μου για να το ξεπεράσω

Όσα έκανα άρεσαν και στο Γιάννη, έπαιρνε κι εκείνος από αυτά, το έχει ομολογήσει! Είναι σημαντικό να βλέπεις το σύντροφό σου να ψάχνεται. Και ο Γιάννης εξελίσσεται, γιατί αν σε μια σχέση ο ένας προχωράει και άλλος μένει πίσω, τότε η σχέση θα διαλυθεί.

Για μένα τα ριάλιτι είναι μεγάλη κούραση, κρίμα να χάνω το χρόνο μου, έχω πιο σπουδαία πράγματα να κάνω στη ζωή μου.

Θυμάμαι πολύ νέα που υπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή, που δεν είναι εν ζωή, και το αντιμετώπισα με πολύ επιθετικό τρόπο. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι νέος στη σκηνή και να σου κάνει κάποιος bullying: να σου βάζει εμπόδια, να σε προκαλεί, να σε κοροϊδεύει.

Για το #metoo μιλούσαμε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε, άρχισε να μπαίνει στη σφαίρα του κουτσομπολιού και ήταν σαν ενοχλητικό ριάλιτι. Είμαστε έτοιμοι να κρίνουμε χωρίς να κοιτάξουμε τα του οίκου μας, είμαστε εμείς εντάξει; φερόμαστε πολιτισμένα;».