«Είσαι καρι@λ@, θα σε σκοτώσω, είσαι σκουπίδι» - Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Ελισάβετ Σπανού

Ο λόγος που ''άφησε'' το τραγούδι και τις πίστες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ''On Time'' και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη με τη γνωστή τραγουδίστρια να ανοίγει την καρδιά της λίγο πριν της δημοτικές εκλογές, στις οποίες έχει θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος.

Να τονίσουμε εδώ, πως την Ελισάβετ Σπανού τη γνωρίσαμε πρώτα μέσα από το τραγούδι, με την ίδια να εξηγεί τους λόγους, που αποφάσισε να το εγκαταλείψει, επιστρέφοντας φέτος τον χειμώνα κάθε Παρασκευή σε μαγαζί της Άνω Γλυφάδας.

Στη συνέχεια, της συνέντευξης η Σπανού αναφέρθηκε στα προσωπικά της και σε σχέσεις του παρελθόντος, τονίζοντας, πως όταν ήρθε αντιμέτωπη με βίαιο περιστατικό, τότε χώρισε απευθείας (δείτε εδώ).

Ο λόγος που η Ελισάβετ Σπανού αποτραβήχτηκε από το τραγούδι

Γιατί παράτησες το τραγούδι;

Γιατί στμάτησε να μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί το κύκλωμα. Ο τρόπος που λειτουργούσε το σύστημα, τα νυχτερινά μαγαζιά με τα πρώτα και τα δεύτερα ονόματα. Για να μπορέσεις να έχεις αξιώσεις πιο σημαντικές σε ένα πρόγραμμα, θα πρέπει η δισκογραφία σου να είναι γύρω από το «λαϊκό» ρεπερτόριο ή θα πρέπει να είσαι με αυτό που είναι πιο πολύ της μόδας την εκάστοτε εποχή. Είναι ελάχιστα τα παραδείγματα που έχουν επιβιώσει από αυτό τον κανόνα. Και είναι συνήθως τραγουδοποιοί, όχι απλοί τραγουδιστές.

Έληξαν τα συμβόλαια μου, είχε αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της δισκογραφίας κι έπρεπε να πάρω την απόφαση μου: ή να συνεχίσω έτσι όπως είναι τα πράγματα, ακολουθώντας τη λογική του σουξέ, ανεξαρτήτως του εάν πρόκειται για ένα τραγούδι που μου αρέσει και με εκφράζει, ή να αποχωρήσω, γιατί το παιχνίδι παίζεται με τρόπους που προφανώς δεν μπορώ να ακολουθήσω.

Είχες κάποιο ακραίο περιστατικό από θαυμαστή, όσο ήσουν τραγουδίστρια;

Είχα ανθρώπους εμμονικούς να με παρακολουθούν, να μου στέλνουν μηνύματα παρανοϊκά. Τη μία να μου γράφουν «σε θαυμάζω, σε λατρεύω, σε αγαπώ» και μετά «είσαι καρι@λ@, θα σε σκοτώσω είσαι σκουπίδι» στα social media.

Ελισάβετ Σπανού