Το έχουν αποφασίσει από κοινού - Ο όρος που έθεσαν Τανιμανίδης & Μπόμπα για το μεγάλωμα των διδύμων

Αφορά στην καθημερινότητα τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της και το Σάκη Τανιμανίδη πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Αντίπαρο, καθώς πίσω στην Αθήνα ανακαίνιζαν το σπίτι τους (δείτε εδώ σε τι κατάσταση είναι).

Η οικογένεια επέστρεψε πίσω στη βάση της και πλέον όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά προσπαθούν να μπουν σε μία καθημερινότητα με την Χριστίνα Μπόμπα να κάνει σχετικές αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο instagram.

Η απόφαση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη για τις κόρες τους

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα (2/10) μέσα από ένα instagram story η Μπόμπα έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως κάνει 20 λεπτά την ημέρα yoga με τις μικρές της να βλέπουν τηλεόραση. Παράλληλα, η ίδια έκανε γνωστό, πως έχουν αποφασίσει με τον Σάκη Τανιμανίδη να έχουν ένα χρονικό όριο στην ώρα, που οι μικρές παρακολουθούν τηλεόραση και αυτό δεν ξεπερνάει τα 20 λεπτά.

Μπόμπα - Τανιμανίδης - κόρες

Έτοιμος να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο Σάκης Τανιμανίδης

Την Παρασκευή 22/9 μέσα από την εκπομπή ''Πρωινό'' είδαμε τις δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος ''πιάστηκε'' από ρεπόρτερ της εκπομπής στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από ταξίδι στην Κύπρο.

Ο επιχειρηματίας ανάμεσα στις δηλώσεις, που έκανε αναφέρθηκε και στις πρόσφατες φήμες, που αφορούν στην Χριστίνα Μπόμπα και στην οικογένειά τους, καθώς ειπώθηκε, ότι η γυναίκα είναι ξανά έγκυος (δείτε τι δήλωσε η ίδια).

Από τη μεριά του ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε, πως όντως η σύζυγός του δεν είναι έγκυος, δυστυχώς, όπως τόνισε, καθώς είναι επιθυμία του με τη Μπόμπα να φέρουν ένα ακόμα παιδί στον κόσμο.

«Το επιβεβαίωσε, δυστυχώς δεν είμαστε έγκυος. Σίγουρα άλλο ένα...να μην κάνουμε άλλο ένα; Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αν εννοείς αυτό, αλλά παραπάνω παιδιά είναι παραπάνω ευτυχία», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.