Χριστίνα Μπόμπα: Συνδέεται με εγκυμοσύνη η απόχη της από τα social media; Η απάντηση στις φήμες

Αποκαλυπτική!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια αποχή από τα social media και τους πολύ ενεργούς λογαριασμούς, που διατηρούσε, με την ίδια να ξεκαθαρίζει το λόγο, που οδηγήθηκε στην απόφασή αυτή (δείτε εδώ).

Τη Δευτέρα 18/9 η ίδια έκανε το λεγόμενο come back της δημοσιεύοντας τα μέσα του Σεπτέμβρη την πρώτη της φωτογραφία και στη συνέχεια ευχές για τη γιορτή της κόρης της, Αριάνας.

Στη συνέχεια της ημέρας, η Μπόμπα αποφάσισε να κάνει Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους απαντώντας μεταξύ άλλων και στις φήμες εγκυμοσύνης. Πιο αναλυτικά, πολλοί ήταν εκείνοι, που ήθελαν τη Χριστίνα Μπόμπα να είναι ξανά έγκυος και αυτός να είναι ο λόγος, που έκανε το social media break.

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα στις φήμες εγκυμοσύνης

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από το ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι απλά, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break, που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και στο προηγούμενο μου story και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος παιδιά δεν είμαι, όχι, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ», απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Στο διάστημα της αποχής της γιόρτασε και την επέτειο γάμου της με τον Τανιμανίδη

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν 5 χρόνια έγγαμου βίου και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Οι δίδυμες κορούλες τους από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον πιο όμορφο τρόπο. Μπορεί να πέρασαν δύσκολα με τις εξωσωματικές (δείτε την εξομολόγηση τους), ωστόσο όλα αυτά πλέον είναι παρελθόν.

Κάθε ημέρα με τα παιδιά τους είναι μοναδική! Λατρεύουν να αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί τους και να κάνουν διάφορες εξορμήσεις.

Μάλιστα το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες χτίζει το καινούργιο του σπίτι όπου θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους με πολύ αγάπη. Τους καλοκαιρινούς μήνες είχαν νοικιάζει σπίτι στην Πάρο όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, θέλοντας να ευχηθεί στην σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κοινή τους φωτογραφία από εξωτικό προορισμό που είχαν επισκεφθεί.

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε «ένα» με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του…που με «σπρώχνει» καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!). Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται!», έγραψε στην λεζάντα του.