Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδραση σε ερώτηση για τη σχέση του με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Επιβεβαίωσε, διέψευσε ή απέφυγε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδραση σε ερώτηση για τη σχέση του με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Ο Γιώργος Λιβάνης παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2/10 στο event της Panik Records και εκεί τον σταμάτησαν οι κάμερες και οι ρεπόρτερ των εκπομπών για να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις του. Ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, επομένως οι δημοσιογράφοι δεν γινόταν να παραλείψουν να τον ρωτήσουν γι' αυτό.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία σχετική δήλωση και προσπάθησε να το αποφύγει, εξηγώντας πως ήταν μία βραδιά αφιερωμένη στη μουσική και δεν θα ήθελε να μιλήσει για τίποτε άλλο.

Δείτε επίσης: «Είχε κάνει τατουάζ σε περίεργο σημείο και ήθελε να...» - Το πιο ακραίο περιστατικό του Γιώργου Λιβάνη με θαυμάστρια

Η αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη σε ερώτηση για τη σχέση του με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Νομίζω ότι σήμερα είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μουσική. Αυτά θα τα πούμε άλλη στιγμή», είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν δέχεται φλερτ από θαυμάστριες απάντησε: «Λογικό είναι να με φλερτάρουν θαυμάστριες».

Εμείς παρόλα αυτά, γνωρίζουμε τι συμβαίνει ανάμεσά τους (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της για τον δεσμό τους

Η κάμερα της εκπομπής ''Με αγάπη Χριστιάνα'' εντόπισε την Ανδρομάχη, ρωτώντας την για τα πρόσφατα δημοσιεύματα.

Η ίδια αναφέρθηκε γενικότερα στο κομμάτι του έρωτα και σε συνέχεια σε ότι αφορά τη δική της προσωπική ζωή, τα άφησε όλα ανοιχτά, αφού δε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε τη σχέση της με το Γιώργο Λιβάνη.

«Άσε να πλανάται αυτό το ωραίο πέπλο μυστηρίου. Να με διεκδικούν και λίγο, δεν κατάλαβα. Όποιος δεν έχει ερωτευτεί λέει ψέματα και πρέπει να πάει να το κοιτάξει, κάτι άλλο συμβαίνει. Ό,τι τραγουδάμε, το έχουμε ζήσει. Δεν ξέρω αν με πειράζει να το πω ή όχι να απλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Ανδρομάχη.