«Έπαθα σοκ...» - Τι ανέφερε η Έλλη Τρίγγου για την πρόταση που δέχτηκε για τον ρόλο της στη σειρά «Η Μάγισσα»

Όλα όσα είπε στο The 2Night Show στον Ant1

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έπαθα σοκ...» - Τι ανέφερε η Έλλη Τρίγγου για την πρόταση που δέχτηκε για τον ρόλο της στη σειρά «Η Μάγισσα»

Στην πρεμιέρα της εκπομπής The 2Night Show στον Ant1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε) βρέθηκε η αγαπημένη «Μάγισσα», Έλλη Τρίγγου, η οποία μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς αλλά και για την πρόταση που δέχτηκε για το ρόλο της Θεοφανούς.

Όλα όσα είπε η Έλλη Τρίγγου για τον ρόλο της

«Ήταν μεγάλο δώρο οι "Μέλισσες" αλλά ήθελα να πάρω μία απόσταση αλλά ήταν τόσο πολύ έντονο. Είχα ανάγκη να κάνω ένα βήμα πίσω και το έκανα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Κάποια στιγμή με κάλεσε ο Λευτέρης Χαρίτος να τα πούμε, και μου είπε με δέκα γραμμές τι εστί Μάγισσα. Εκεί λέω εντάξει την πατήσαμε.»

«Έπαθα σοκ. Μου είπε να κάνω τη Μάγισσα. Αυτός ο κόσμος με συνεπαίρνει πάρα πολύ και με αφορά.»

«Θεωρώ ότι όλοι είμαστε μάγοι, λες εγώ θέλω να κάνω αυτό και γίνεται. Η σκέψη σου φέρνει τις πράξεις σου και μετά υλοποιείς κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αυτό κάνουν και οι μάγοι. Μόνο που το κάνουν λίγο πιο συνειδητά». ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Οι σημερινές 3/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 6

Ο Αντρέι που θέλει πάση θυσία για τους δικούς του σκοπούς να λύσει το μυστήριο με την εξαφάνιση και τη δολοφονία του βρέφους, καταφέρνει να βρει ένα σημαντικό στοιχείο, που θα αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού. Πάει στο γραφείο του Μιχαήλ: «Ο δολοφόνος του μωρού βρίσκεται ανάμεσά σας», του λέει και του δείχνει το στοιχείο που βρήκε και που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον πύργο, προκαλώντας έτσι την ανησυχία όλη της οικογένειας. «Ο προδότης θα πεθάνει! Βρείτε τον», δίνει εντολή στους άντρες του.

Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο: «Δεν έπρεπε ο πατέρας σου να μάθει την αλήθεια», του λέει, ενώ την ίδια ώρα ο παπα-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου: «Θα αναλάβεις να τον κάνεις άντρα επιτέλους! Θα τον έχεις μαζί σου στα ταξίδια και θα τον σκληραγωγήσεις, είτε το θέλει είτε όχι! Τέρμα η ιστορία με τη θρησκεία, θα γίνει ένας από εμάς». Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στη Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Δείτε παρακάτω το trailer του αποψινού επεισοδίου: