The 2night show: Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα με Σπυροπούλου και Τρίγγου

Όσα εξομολογήθηκαν οι δυο κυρίες στην πολυθρόνα του Γρηγόρη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The 2night show: Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα με Σπυροπούλου και Τρίγγου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 2/10 η πολυετή και αγαπημένη late night εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται στο πλατό δυο εντυπωσιακές γυναίκες, την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την ηθοποιό Έλλη Τρίγγου.

Η πρώτη άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά της μετά τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και την γέννα του παιδιού τους, Βλάσση, αποκαλύπτοντας πως πήγε να χάσει το μωράκι τους στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης (δείτε εδώ την συνέντευξή της) ενώ η δεύτερη μίλησε για την υποκριτική και την νέα σειρά του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστεί, την Μάγισσα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το τέλος της σειράς).

Πρώτο στην late night ζώνη το The 2night

Οι αποκαλύψεις των δυο κυριών φαίνεται πως κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αφού βγήκε πρώτο στην ζώνη του κάνοντας 14,4% με τέταρτό του μάλιστα να φτάνει κοντά στο 18 (17,9-15,9-13,8-11,7-11,9-15,9-13,7).

Late night

  • ANT1: The 2night show πρεμιέρα 14,4
  • MEGA: Μεγάλη εικόνα 11,3
  • STAR: Fame story 6.8

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.