«Βρήκαν 50 και τελικά διάλεξαν έναν, δεν είναι πάνω του» - Ο Δημήτρης Παπανώτας "άδειασε" τον Ηλία Βρεττό

Για το Μεγάλο Παζάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βρήκαν 50 και τελικά διάλεξαν έναν, δεν είναι πάνω του» - Ο Δημήτρης Παπανώτας

Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, στο event της Panik Records, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2/10 (δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις από το μπλε χαλί) και μίλησε για το τηλεοπτικό του βήμα και την παρουσίαση του παιχνιδιού "Το Μεγάλο Παζάρι" (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια στην πρεμιέρα).

Η αντίδρασή του, όμως, όταν ρωτήθηκε εάν θα συμμετείχε σε κάποιο πάνελ, προκάλεσε τα έντονα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα στη συνέχεια. «Αυτή τη στιγμή έχω μία εκπομπή που την παρουσιάζω και είναι πάνω μου, οπότε αυτό που με ρωτάς είναι λίγο περίεργο θα έλεγα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τον Ηλία Βρεττό

Και ο δημοσιογράφος με τη σειρά του σχολίασε: «Θέλω να ενημερώσω τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης ότι υπάρχουν εκπομπές που είναι πάνω στον παρουσιαστή - όπως της Ελένης η εκπομπή ήταν πάντα επάνω της - και υπάρχουν concept που αναλαμβάνεις να τα παρουσιάσεις και δεν είναι επάνω σου, είναι το concept και έχουν βίβλο. Είναι ένα concept όπου είτε ήταν ο Βρεττός είτε ο Φραγκολιάς... Δεν το λες "πάνω μου". Πάνω σου είναι "θέλουμε την Μενεγάκη, την παίρνουμε στον σταθμό και φτιάχνουμε κάτι επάνω της". Αυτό είναι ένα concept που έψαχναν να βρουν έναν και βρήκαν 50 και τελικά διάλεξαν έναν. Εξηγώ ότι δεν είναι πάνω του».